Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Реков дека Трезеге ке игра остаунува уште да се потврди еве мѕ шанса да ја остсвари само со гол.Кога се тренинзите на Јуве да гледам на Јуве канал?

Член од
22 април 2008
Мислења
549
Поени од реакции
93
Додека играше Круз за Интер секогаш погодуваше во дуелите со Јувентус па затоа немојте многу да се радувате што нема да игра Зарате, нападот не му е толку слаб колку што го замислувате.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.338
Поени од реакции
6.020
Додека играше Круз за Интер секогаш погодуваше во дуелите со Јувентус па затоа немојте многу да се радувате што нема да игра Зарате, нападот не му е толку слаб колку што го замислувате.
Нападот на Лацио не е слаб, но одбраната им е слабата точка и Јуве тука треба да го гледа клучот за успех . Со стрплива игра и внимателно градење на акциите мислам дека Јуве би дошол до победа. Во средината го нема Ледесма, кој беше еден од главните носители на играта на Лацио, но тука е и Пасвале Фоџа кој знае да биде опасен .

Агентот на Луис Фабиано изјави дека се почестени што клуб како Јуве се интересира за услугите на неговиот клиент . линк

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
:haha::haha::haha::haha:Од каде овој податок бе :xD:...Иначе што се однесува за Трезеге мислам дека оваа ми е права шанса да покаже во каква форма е и да се види дали ке има првотимски статус:vozbud::juve:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Добро е што нема да игра (најверојатно) Зарате, но во тој случај ќе играат Роки и Круз, играчи кои во минатото ни стварале многу проблеми. Нема да биде лесен залак Лацио и без Зарате... Сепак, очекувам овојпат да не ни ствараат толкави проблеми како порано, и секако очекувам уште една победа на Олимпико во Рим.
И јас прочитав негде дека Фоџа ќе игра. 4-3-3 мислам дека ќе е, посоодветна е таа земајќи ги во предвид играчите кои (ќе) ги има Лацио на располагање.
Да ама Зарате е малку потехничар од овие, Пандев исто (и овај праеше проблеми понекогаш). Значи Роки и Круз ако КК ни се ок ќе бидат отсечени и ќе можат да комуницираат на свахили и клингонски.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Ке даде 1 , ние 2-3 :)

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Finally back! :D Ајде почнете има ли нешто ново на Фан Клубот затоа што не бев во можност деновиве да пишувам, пошто бев баниран:tv: Гледам Дел Пиеро нема да игра со Лацио, но кај нив веројатно Зарате не игра со што е олеснета донекаде задачата.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.867
Еве добра вест. Зебина присуствувал на денешниот тренинг, дури учествувал и на мини утакмицата што се играла на тренингот. Да се надеваме дека ќе биде фит за со Лацио. Супер би дошол десно место зденката... :)

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Еве добра вест. Зебина присуствувал на денешниот тренинг, дури учествувал и на мини утакмицата што се играла на тренингот. Да се надеваме дека ќе биде фит за со Лацио. Супер би дошол десно место зденката... :)
Ке ми одговори некој на прашањето каде да видам кога има тренинзи на јувентус зошто неможам цело време да чекам на Јуве канал да гледам тренинг.поз

Член од
22 април 2008
Мислења
549
Поени од реакции
93
Ке ми одговори некој на прашањето каде да видам кога има тренинзи на јувентус зошто неможам цело време да чекам на Јуве канал да гледам тренинг.поз
Еве кога има тренинзи
линк

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.338
Поени од реакции
6.020
Од каде овој податок бе..
Круз секогаш играл добро против Јувентус (дури беше во Интер), како што секогаш Каморанези играл добро против Интер , исто така има доста голови постигнато против Јуве .

Играчот е многу квалитетен, во Интер секогаш беше резерва, но во Лацио веќе на минатиот натпревар постигна 2 гола. Мислам дека ако се задржи Круз и Фоџа, Лацио ќе биде тотално безопасен .

Против Лацио го очекувам Касерес да го има својот деби настап во Сериа А, а Зебина мислам дека барем овој натпревар ќе го прескокне, за да биде 100% фит, зошто не тренира долго време со екипата а има само 5 дена до натпреварот со Лацио .

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.867
Против Лацио го очекувам Касерес да го има својот деби настап во Сериа А, а Зебина мислам дека барем овој натпревар ќе го прескокне, за да биде 100% фит, зошто не тренира долго време со екипата а има само 5 дена до натпреварот со Лацио .
Не верувам Касерес да игра на ова гостување. Чисто сумњам Чиро да му пружи деби утакмица на Касерес баш на Олимпико во Рим. Јас очекувам идното коло против Ливорно да стартува на таа десна бековска позиција. Овојпат, или Зебина, или Григера ќе биде.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.338
Поени од реакции
6.020
Не верувам Касерес да игра на ова гостување. Чисто сумњам Чиро да му пружи деби утакмица на Касерес баш на Олимпико во Рим. Јас очекувам идното коло против Ливорно да стартува на таа десна бековска позиција. Овојпат, или Зебина, или Григера ќе биде.
Зебина тренирал половина час со Примера тимот на Јуве, по што пак се вратил во салата за вежбање. Како и да е, и јас се надевам дека Џони ќе биде спремен за дуелот со Лацио.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom