Нападот на Лацио не е слаб, но одбраната им е слабата точка и Јуве тука треба да го гледа клучот за успех . Со стрплива игра и внимателно градење на акциите мислам дека Јуве би дошол до победа. Во средината го нема Ледесма, кој беше еден од главните носители на играта на Лацио, но тука е и Пасвале Фоџа кој знае да биде опасен .Додека играше Круз за Интер секогаш погодуваше во дуелите со Јувентус па затоа немојте многу да се радувате што нема да игра Зарате, нападот не му е толку слаб колку што го замислувате.
:haha::haha::haha::haha:Од каде овој податок бе :xD:...Иначе што се однесува за Трезеге мислам дека оваа ми е права шанса да покаже во каква форма е и да се види дали ке има првотимски статусДодека играше Круз за Интер секогаш погодуваше во дуелите со Јувентус па затоа немојте многу да се радувате што нема да игра Зарате, нападот не му е толку слаб колку што го замислувате.
Да ама Зарате е малку потехничар од овие, Пандев исто (и овај праеше проблеми понекогаш). Значи Роки и Круз ако КК ни се ок ќе бидат отсечени и ќе можат да комуницираат на свахили и клингонски.Добро е што нема да игра (најверојатно) Зарате, но во тој случај ќе играат Роки и Круз, играчи кои во минатото ни стварале многу проблеми. Нема да биде лесен залак Лацио и без Зарате... Сепак, очекувам овојпат да не ни ствараат толкави проблеми како порано, и секако очекувам уште една победа на Олимпико во Рим.
И јас прочитав негде дека Фоџа ќе игра. 4-3-3 мислам дека ќе е, посоодветна е таа земајќи ги во предвид играчите кои (ќе) ги има Лацио на располагање.
Ке даде 1 , ние 2-3Додека играше Круз за Интер секогаш погодуваше во дуелите со Јувентус па затоа немојте многу да се радувате што нема да игра Зарате, нападот не му е толку слаб колку што го замислувате.
Ке ми одговори некој на прашањето каде да видам кога има тренинзи на јувентус зошто неможам цело време да чекам на Јуве канал да гледам тренинг.позЕве добра вест. Зебина присуствувал на денешниот тренинг, дури учествувал и на мини утакмицата што се играла на тренингот. Да се надеваме дека ќе биде фит за со Лацио. Супер би дошол десно место зденката...![]()
Еве кога има тренинзиКе ми одговори некој на прашањето каде да видам кога има тренинзи на јувентус зошто неможам цело време да чекам на Јуве канал да гледам тренинг.поз
аха значи кога има во 6 саат може да се гледа тешко да станам во 10.30 ок фала многуЕве кога има тренинзи
линк
Круз секогаш играл добро против Јувентус (дури беше во Интер), како што секогаш Каморанези играл добро против Интер , исто така има доста голови постигнато против Јуве .Од каде овој податок бе..
Против Лацио го очекувам Касерес да го има својот деби настап во Сериа А, а Зебина мислам дека барем овој натпревар ќе го прескокне, за да биде 100% фит, зошто не тренира долго време со екипата а има само 5 дена до натпреварот со Лацио .Еве добра вест. Зебина присуствувал на денешниот тренинг, дури учествувал и на мини утакмицата што се играла на тренингот. Да се надеваме дека ќе биде фит за со Лацио. Супер би дошол десно место зденката...![]()
Не верувам Касерес да игра на ова гостување. Чисто сумњам Чиро да му пружи деби утакмица на Касерес баш на Олимпико во Рим. Јас очекувам идното коло против Ливорно да стартува на таа десна бековска позиција. Овојпат, или Зебина, или Григера ќе биде.Против Лацио го очекувам Касерес да го има својот деби настап во Сериа А, а Зебина мислам дека барем овој натпревар ќе го прескокне, за да биде 100% фит, зошто не тренира долго време со екипата а има само 5 дена до натпреварот со Лацио .
Зебина тренирал половина час со Примера тимот на Јуве, по што пак се вратил во салата за вежбање. Како и да е, и јас се надевам дека Џони ќе биде спремен за дуелот со Лацио.Не верувам Касерес да игра на ова гостување. Чисто сумњам Чиро да му пружи деби утакмица на Касерес баш на Олимпико во Рим. Јас очекувам идното коло против Ливорно да стартува на таа десна бековска позиција. Овојпат, или Зебина, или Григера ќе биде.