Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Леле цела страна сте наполнале бе. Аман барем за пешковци да не прајме муабет овде. Си има тема таму зборајте колку сакате.
Шо ако Ибра дојде во Барса, да не треба да го сакам ради клубот? Нека дава таму голој и нека трча за доброто на Барса. Дури беше во Јуве исто нити го сакав нити ништо ама то му е работа да трча на терен. Ене го Маркиони нешто изводел во фиорентина. Таквите работи се ценат кај играчите не дека играл за друг клуб.
Ене милан ако ни е противник ги ценам (ценев)како клуб. Манчестер несакам да го смислам па ценам некои играчи, Реал исто педерски клуб ама некои играчи заслужваат почит Кана, Кака.. и слично важен е чоекот а не боите.
Значи за гејналдо мислам доста беше муабетење.

Ај на попаметни теми да свртам. Не мора да го трошиме Диего за вечер кој и да е ќе ги наплеска, еве Џио нека собира искуство на клошариве.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Сепак ова е Јуве Фак Клуб, треба за Јуве да се Дискутира, а не за Мерсенарис. и тоа.

Дур го пишуев ова ми текна нешо.

94милиони вредниот Роналдо го постигна Деби голот за реал во 3-от одигран натпревар за нив, и тоа од Пенал.
Диего, 29 милиони(мислам олку беше) евра го постигна Деби голот за Јуве во првиот натпревар, и тоа ги по*ба добро кинезите. E to GG

после Роналдо бил најбоље, бил ваков бил таков.

Не ме карајте иако и ја забегав надвор од клубов.

Гол.ком предилшн
Juventus 1-0 Real Madrid

Да се надеваме дека и тука добро мислат како шо погодија резултат и со кинезите тогаш 3-0

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Сепак ова е Јуве Фак Клуб, треба за Јуве да се Дискутира, а не за Мерсенарис. и тоа.

Дур го пишуев ова ми текна нешо.

94милиони вредниот Роналдо го постигна Деби голот за реал во 3-от одигран натпревар за нив, и тоа од Пенал.
Диего, 29 милиони(мислам олку беше) евра го постигна Деби голот за Јуве во првиот натпревар, и тоа ги по*ба добро кинезите. E to GG

после Роналдо бил најбоље, бил ваков бил таков.

Не ме карајте иако и ја забегав надвор од клубов.
Едно грешка цената на Диего е 24-25м а друго нема веза ова што го збориш. Може Диего цела сезона гол да не даде(недај боже) а Роналдо да даде 30-40 така да не е тој начинот на споредба меѓу овие двајца.Може да ги споредиме преку техниката на пасот и во глумата:pos2:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Ако може составите за вечер и дали ќе игра Диего ?

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Ако може составите за вечер и дали ќе игра Диего ?
Според трач.цом, Диего го нема во составот.
Еве со кои ке почнеме според гоал.цом:
Буфон

Зебина -- Канаваро -- Келини -- Молинаро

Каморанези -- Тиаго -- Фелипе Мело -- Џовинко

Дел Пиеро -- Трезеге

Не е лошо.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Буфон

Дел Пиеро -- Трезеге

Не е лошо.
Супер е барем Џио ке игра:vozbud:К ебиде интересно да се гледа како ке си игра мајтап со Рамос:vozbud:

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32
Астон Вила поведе со 1-0 против порто во првиот полуфинален меч од купот на мирот со голо на хески.:smir:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Буфон

Дел Пиеро -- Трезеге

Не е лошо.
Не е лош ај да видиме шо ќе напрај Канаваро а мислам дека трезеге не треба да игра зошо не игра Амаури или Јакинта?Ако е доста сериозно со Диего нека не игра нека се спрема за во Серија А.Дел Пиеро нека се пази од повреда

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Буфон

Дел Пиеро -- Трезеге

Не е лошо.
Нема да е 4-4-2 формацијата. Тие ќе се ваљда играчите, ама формацијата ќе биде 4-3-1-2. Нешто вака:

Буфон

Зебина - Канаваро - Келини - Молинаро

Каморанези - Фелипе Мело - Тиаго

Џовинко

Дел Пиеро - Трезеге

Не е лош ај да видиме шо ќе напрај Канаваро а мислам дека трезеге не треба да игра зошо не игра Амаури или Јакинта?Ако е доста сериозно со Диего нека не игра нека се спрема за во Серија А.Дел Пиеро нека се пази од повреда
Нека игра Трезеге, ако... Ако изигра добро и ако даде некој гол (да се надеваме дека ќе даде), ќе му ја дигне самодовербата. И онака е пријателска утакмица... Ако не му оди, на полувреме може да се смени...

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Очекувам победа.Редовни пациенти ни се. :)

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Супер е барем Џио ке игра:vozbud:К ебиде интересно да се гледа како ке си игра мајтап со Рамос:vozbud:
Рамос мислам нема да игра кај нив, тој Торрес ке игра.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
sepak koga pisav deka malce me zagrizuva za vecerrasniot naptpervar mi se pustivte site zs seko imase receno mozi da ne igraat :mad: a timce retardo edna da ne vregegas

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Нема да е 4-4-2 формацијата. Тие ќе се ваљда играчите, ама формацијата ќе биде 4-3-1-2. Нешто вака:

Буфон

Зебина - Канаваро - Келини - Молинаро

Каморанези - Фелипе Мело - Тиаго

Џовинко

Дел Пиеро - Трезеге

Нека игра Трезеге, ако... Ако изигра добро и ако даде некој гол (да се надеваме дека ќе даде), ќе му ја дигне самодовербата. И онака е пријателска утакмица... Ако не му оди, на полувреме може да се смени...
Па логично е вака да играме за да ја вежбаме формацијата.
Уф пазете ги страниците (Зебина-Каморанези - тешко гејчињата - ако не се лажам Робен треба ваму да му игра? или то детето шо го фалат) Од другата страна (Тиаго - Молинаро - е овие ќе бидат ептен интересни за гледање. Да ги видиме како ќе му биди погоден денот.)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Ајде јувентини, има уште пола саат до почетокот на мечот. Ме фаќа еуфорија како да се работи за официјален натпревар. Не знам за вас, ама јас сум баш загреан да тепаме вечер.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Ајде јувентини, има уште пола саат до почетокот на мечот. Ме фаќа еуфорија како да се работи за официјален натпревар. Не знам за вас, ама јас сум баш загреан да тепаме вечер.
abe sigurno tepame more ejj koj se real mislet so pari se se mojt nee taka ;) kolku man city lani so imase napraeno neso pogolemo tolku i real

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom