- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 8.785
- Поени од реакции
- 1.555
Ја за Јуве навивам од кога знам за фудбал пред 5-6 год , па збори малце реално. ај нема врска батали:smir:
abe i jas navivam od 7 godini za juve pa niakd ne sum rekol neso protiv Juve.i ne go sporeduvaj so tretoklasni timovi kako everton ok????:smir::smir::smir:Ја за Јуве навивам од кога знам за фудбал пред 5-6 год , па збори малце реално. ај нема врска батали:smir:
Добар прв тим.. Ова мислам дека наликува малку на напаѓачка формација.. Мислам дека Џовинко ќе ја искористи старотса на Панучу и Лориа.. Само страв ми е од Мексес.. Тој малку не држи вода, можи да го собери малиов.. Се надевам на победа.. Вечерва сите срца на фановите на Јуве, нека чукаат како едно... Само така одиме кон победа!!! FORZA JUVENTUS!! FORZA RAGAzZzIiI!!spored RaiUno formacijata na juventus:
------------------Buffon-------------------------
Grygera-------mellberg------Chiellini------mollinaro
nedved--------poulsen-------tiago--------giovinco
Iaquinta--------------del piero
abe i jas navivam od 7 godini za juve pa niakd ne sum rekol neso protiv Juve.i ne go sporeduvaj so tretoklasni timovi kako everton ok????:smir::smir::smir:
Ми се свиќа стартниот тим, особено што Раниери успеал да ги стави во првиот тим и Недвед и Џовинко.spored RaiUno formacijata na juventus:
Buffon
Grygera-------mellberg------Chiellini------mollinaro
nedved--------poulsen-------tiago--------giovinco
Iaquinta--------------del piero
На официјалната страна прво беше прикажан составот со Недвед во првиот тим, па потоа беше ставен Себастијан Џовинко на местото на Недвед....Уште 20 минутиЏовинко ќе биде во стартниот состав ... 100 % ( осеќам му има дојдено памет на Раниери )
Официјален состав е тој што го постирав погоре ... ОДИМЕ НА ПОБЕДА
Официјанло овој состав го објавија и на Sky Sport, Недвед бил изоставен во последен момент!Еве го составот:
- 1
Buffon Gianluigi- 21
Grygera Zdenek- 4
Mellberg Olof- 3
Chiellini Giorgio- 28
Molinaro Cristian- 7
Salihamidzic Hasan- 30
Cardoso Mendes Tiago- 18
Poulsen Christian- 20
Giovinco Sebastian- 10
Del Piero Alessandro- 9
Iaquinta Vincenzo