Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Џовинко бил навивач на Милан
Линк

И што ако навивал за Милан кога бил копиљ кога и сам кажа дека во срцето му е Јувентус. Ке видиш колку навивал за Милан кога ке дојде време да ве пуни:wink:

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Џовинко бил навивач на Милан
Линк

Абе Женски Феномену, тој може да навива за Милан(негова работа), само не ги исполнува стандардите за да го видиме во Милан т.е нема 35 години.. И Прадедоми навивал за соседното село, од кај што ми потекнуваат корените, ама сепак дедоми од во друго село живеел.. Ај ке го видиме во Милан некаде кон 2020 таман ке има тогаш триесет и две тири години!!:bip:

Член од
22 април 2008
Мислења
549
Поени од реакции
93
Чисто онака како занимливост да видите http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=33432&part=sports ѕирнете го последниот стрим:wink:
Повеќе ме зачудува тоа што има 800 битрејт отколку тоа што ја има Телма за стрим. Секоја чест за Телма.
бдв вечерва очекувам сигурна победа, не сакам ни да помислам на друг резултат освен победа од проста причина што Рома игра без многу првотимци, до душа и нас ни фалат многу но ние се навикнавме на тоа.

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Вечер очекувам отворен натпревар ... да напаќаме , Џовинко во првоте 11 под хитно ... иначе тешко дека ќе ги добиеме Римјаните, само тој глупиот Раниери дане го форсира Брацо ... а осеќам Себа ќе го седне на клупа

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Раниери изјавил дека Џовинко конечно се вклопил во составот, ама дали тоа значи дека ќе добива повеќе шанси во првиот тим, останува да видиме...

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Вечерва треба да се победи ако сакаме да ги задржиме шансите за титулата. Рома се далеку подесеткувани од Јуве и треба тоа да го искористиме,иако Олимпико е тешко освоива "тврдина".
Џовинко очекувам во првите 11 и игра иста како онаа со Болоња.
:wink:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Крајот ќе каже , и Everton беа фаворити па курот:kesa:

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32
И згора на тоа, Евертон не беше ама баш никаков фаворит во дуелот со Портсмут...:tv:
abe ednostavno ne znam so da kazam.i everton bil favorit????everton e tim od rangot na reggina,cattania,palermo,........nema ama bas nikakva dopirna tocka so juventus.no comment:uvo::uvo::uvo::uvo:

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32
dobro be dete so da kazam????"lele vecer ke go :pusk: od roma"??????????aj malce pogledni mi avatar,potpis....da vidis koj mi e u srceto????i koga igra juve so najteskiot protivnik jas sekad vikam deka ke tepa i sekad u kladilnica go igram,zaso ednostavno ne mozam da zboram protiv juve.ti od koa navivas za juve???od lani?????:kesa::kesa::kesa::kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom