Vartolu
1897 Fighter
- Член од
- 29 декември 2007
- Мислења
- 15.051
- Поени од реакции
- 5.693
Јас мислам дека на местото на Григера може да биде ставен Де Чеље, а централни да бидат Мелберг и Легротаље..А ништо не би ме зачудило ако го видам и младиот Лорензо Ариаудо посебно по прекрасните перформанси прикажани на мечот против Монако и Катанија..Многу пати Кристијан Поулсен во Севиља играше на позицијата централен дефанзивец, ама не знам дали Раниери би се дрзнал да го стави него на централната дефанзивна позиција..Како и да е ќе дознаеме в Недела..
Не знам за Кака, ама сигурен сум со глава дека Дел Пиеро ќе ја заврши својата кариера во Јувентус, и знам дека глави ќе летаат ако се дрзне некој да размисли да го продаде Дел Пиеро од Јувентус.. Дел Пиеро во Јувентус е ЛЕГЕНДА НА ДВЕ НОЗЕ...Не знам дали знаеш, кога Дел Пиеро преседа три натпревари на клупа кога тренер во Јуве беше Капело, и имаше ПРОТЕСТИ на НАВИВАЧИТЕ пред вратите на клубот, а замисли што би се десило ако се дрзнат да се впуштат во бизнис во кој би било вклучено и името Дел Пиеро.. Некои работи не се купуваат со пари, и Дел Пиеро ќе ја заврши кариерата во Јуве!!!Кико, сега пишував за ова на фан-клуб Милан.
Се надевам дека и ДелПјеро (уште нема ништо конкретно тука), и Кака, ќе останат во калчото.