Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Sissoko заедно со Амаури се најдобрите трансфери на Секо и компанија.. Не знам што би правел Јуве ако го нема Момо во средината..Едноставно, блеска..Сигурно, Рафа Бенитез многу жали што не му даде шанса да се докаже во Ливерпул.Во Јуве игра во врвна форма, носител на средината..Среќен сум што одбраната напредува се повеќе и повеќе..Дури и Молинаро почнува да јавува знаци на живот последниве натпревари, и се надевам дека ќе станува се подобар...
Не можи секој фудбалер да се снајди во секоја средина. Играта во Англија е поинаква од онаа во Сериа А. Во Италија се игра малку погруб фудбал, со поголема борба во средината на теренот најчесто со 2ца деструктивци. Како што е Камбиасо во Интер така е Сисоко во Јувентус. Главна алка во средниот ред.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.809
Поени од реакции
22.862
Браво браво ... Се враќате во форма.Искрено не верував во ваша победа :toe:.Само така да продолжите и во Серија А:smir:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.046
Поени од реакции
5.689
Не можи секој фудбалер да се снајди во секоја средина. Играта во Англија е поинаква од онаа во Сериа А. Во Италија се игра малку погруб фудбал, со поголема борба во средината на теренот најчесто со 2ца деструктивци. Како што е Камбиасо во Интер така е Сисоко во Јувентус. Главна алка во средниот ред.
Само што Сисоко во Ливерпул не ни доби шанса да се докаже, бидејќи влегуваше еднаш во три натпревари, и тоа по 10 минути, така да мое мислење е дека не му беше дадена шанса да се покаже што знае..Ама тоа се покажа во наша полза бидејќи за 9 милиони, добивме играч со непроценлива вредност во средниот ред...

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Само што Сисоко во Ливерпул не ни доби шанса да се докаже, бидејќи влегуваше еднаш во три натпревари, и тоа по 10 минути, така да мое мислење е дека не му беше дадена шанса да се покаже што знае..Ама тоа се покажа во наша полза бидејќи за 9 милиони, добивме играч со непроценлива вредност во средниот ред...
Не беше баш така. Сисоко добоваше шанса но никогаш не импресионираше. Сепак, најголем добитник во случајот е Јувентус најде одлична замена за Виера. Ако не се лажам од прилика толку тежеше и трансверот на Виера во Интер. А Сисоко има 20 и некоја година а Виера над 30. Еден од најдобрите трансвери на Секо.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Ај сеа со ладна глава да ви честитам, добро замислена концепција на Раниери, уште подобро остварена од играчите. Тимската одбрана од ваша страна беше клучна, ефикасноста изненадувачки висока, благодарение на знаете кој, за Реал кажав шо имам да кажам на соодветната тема.

Како и да е, честито и со среќа понатаму.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.046
Поени од реакции
5.689
Mandanda

Reveillere Diakhate Chiellini Sirl

Sissoko Toulalan

Karagounis

Del Piero Vucinic

Niang

Имаме тројца од тимот во Тимот на Колото во ЛШ..Сисоко, Киелини и Дел Пиеро..Сите мислам дека го заслужија нивното место таму бидејќи секој од нив блескаше на дуелот со Реал..Се надевам дека ќе продолжиме со солидна игра...

Исто така Зидан излезе со изјава дека Јувентус не сакал да го продаде во Реал Мадрид...

линк

Член од
8 февруари 2008
Мислења
693
Поени од реакции
10
Дел Пиерo: Не можам да сум посреќен

Алесандро дел Пиеро сподели дека не може да биде посреќен по двата погодока против Реал Мадрид на "Бернабе" во Лигата на шампионите.Дел Пиеро му го осигура успехот на тимот со 2-0 и практично го пласираше во 1/8 финалето во Лигата на шампиони.
"Не можам да сум посреќен од ова. Победивме, изигравме неверојатен натпревар, јас постигнав два погодока и што може да биде подобро од тоа"- кажа напаѓачот.
"Вакви моменти се исклучително емоционални и сум среќен што публиката ме испрати на нозе кога го напуштав теренот. Тоа се едни позитивни моменти за мене"- додаде тој.
"Да постигнеш два погодока и да победиш на таков голем натпревар, а на крај домашната публика да те испрати на нозе е чудесно"- кажа уште Дел Пиеро.
Јуве веќе се практично во 1/8 финалето во Лигата на шампионите, но ова време пред две години тимот играше во серија Б поради скандалот во Калчото.
"Никогаш нема да го заборавам престојот во Серија Б, не сакам да го заборавам. Преживеав се со цело срце и насмевка на лицето, јас го избрав тој пат и знаев дека ќе се вратам во Серија А и Лигата на шампионите. За мене тоа не беше крај на една ера, таа продолжува"- заврши Дел Пиеро.

znam deka ste go procitale ama neka si stoi na fan klubov

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Дел Пиерo: Не можам да сум посреќен

Алесандро дел Пиеро сподели дека не може да биде посреќен по двата погодока против Реал Мадрид на "Бернабе" во Лигата на шампионите.Дел Пиеро му го осигура успехот на тимот со 2-0 и практично го пласираше во 1/8 финалето во Лигата на шампиони.
"Не можам да сум посреќен од ова. Победивме, изигравме неверојатен натпревар, јас постигнав два погодока и што може да биде подобро од тоа"- кажа напаѓачот.
"Вакви моменти се исклучително емоционални и сум среќен што публиката ме испрати на нозе кога го напуштав теренот. Тоа се едни позитивни моменти за мене"- додаде тој.
"Да постигнеш два погодока и да победиш на таков голем натпревар, а на крај домашната публика да те испрати на нозе е чудесно"- кажа уште Дел Пиеро.
Јуве веќе се практично во 1/8 финалето во Лигата на шампионите, но ова време пред две години тимот играше во серија Б поради скандалот во Калчото.
"Никогаш нема да го заборавам престојот во Серија Б, не сакам да го заборавам. Преживеав се со цело срце и насмевка на лицето, јас го избрав тој пат и знаев дека ќе се вратам во Серија А и Лигата на шампионите. За мене тоа не беше крај на една ера, таа продолжува"- заврши Дел Пиеро.

znam deka ste go procitale ama neka si stoi na fan klubov
Секоја чест за зборовиве едноставно Јуве не би бил тоа што е без него ВИСТИНСКА ЛЕГЕНДА!:vozbud:

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Жими се во права смисла на зборот ЛУДАК!!!:pos2::pos2::pos2:

А

Адриано

Гостин
Ми текна некој јувентине на форумов имаше потпис! слика од јуве и реал и натписов!
ПОВТОРНО КАКО НЕКОГАШ ВЕ ЕБЕМЕ КАКО СЕКОГАШ!
ствааарно добар потпис!:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom