Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.194
Поени од реакции
13
Многу добро тактички, немам зборови.. во одбрана совршено, шсансите во нападот искористени.. БРАВО ЗА СИТЕ 11 што истрчаа вечерва !!! Браво за Раниери !!!

Zipo X

WinZip
Член од
27 октомври 2008
Мислења
37
Поени од реакции
0
JUVE SI E JUVE DEL PIERO E CAR
KAKO NEGO NEMA DA IMA DRUG FUDBALER
NA 34 kolku i da gi ima rastur prae

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.048
Поени од реакции
5.691
Секоја чест на бјанконерите.. Уххх...Се враќаме на старите патеки, полека но сигурно... Видовте дека го бива Раниери, и зошто стоев позади него кога сите го напаѓаа?? Она тој што го постигна денеска (а и последниов месец) заслужува чиста академска десетка..Со 10 повредени играчи, ги победи Кралевите на Бернабе..Тактички ГИ УБИ, поставеноста на играта беше доведена до МАКСИМУМ и сите си ја вршеа својата работа, значи за некои работи не можеш да го обвиниш само тренерот.... Полека но сигурно зацврстува и одбраната.. Дел Пиеро, што ли играч ќе беше овај? Побрзо од слободен удар ќе стави гол, него ли од белата точка, убиство, најкорисен играч во моментов во ЛШ, тоа го напомена и коментаторот (и јас се сложувам со него),кој сакаше да коби, ама не му успеа:pos2: Конечно се вративме на старите патеки...Форца Јуве, Форца Бјанконери, Форца Раниери Мајсторе, Форца Дел Пиеро фрикик машинооо....
Ајде сега викендов да ги приземјиме летечкиве магариња...

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Или имаше една изјава Раниери :
'' Дел Пиеро е како ВИНО, колку по стар толку по ЈАК ''

:vozbud::vozbud:

Член од
22 април 2008
Мислења
549
Поени од реакции
93
Знајте што, мене ми мириса ова роденденов 111-ти на 3 први места, ЛШ, Калчо и Копа Италија. А за Дел Пиеро не треба да се коментира. Па овие од ФифПро не го имаат кандитирано за најдобар а и во најдобриот тим не го имаат ставено, му ги затна муцките на сите. ПОЗЗ до сите бјанконери и честито победа нека ни е.

Член од
23 февруари 2007
Мислења
780
Поени од реакции
69
Го цитирам другар ми: Старата дама ги покори кралевите во сопствената престолнина. Јуве :zver:-ови.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Ги убивме еј, ама игра беше. Можеби посед, шанси не беа на наша страна ама тактика за да не ти се верува. Како што гледав, Сисоко ги уби, а стариот мајстор Дел Пиеро 3 шута кон гол 2 гола, маестрално. Амаури нешто како да неможеше да стои, ама ајде белким бил само лош ден + нешто и нервозен ми делуваше. Да се надеваме, дека така ке продолжи Јуве и понатаму, да ги гази сите. ФОРЦА ЈУВЕ :pipi:

Член од
21 април 2008
Мислења
181
Поени од реакции
4
Metono1[mkd];1829943 напиша:
Ги убивме еј, ама игра беше. Можеби посед, шанси не беа на наша страна ама тактика за да не ти се верува. Како што гледав, Сисоко ги уби, а стариот мајстор Дел Пиеро 3 шута кон гол 2 гола, маестрално. Амаури нешто како да неможеше да стои, ама ајде белким бил само лош ден + нешто и нервозен ми делуваше. Да се надеваме, дека така ке продолжи Јуве и понатаму, да ги гази сите. ФОРЦА ЈУВЕ :pipi:
А третиот шут беше само сантиметри до голот (и тоа со лева нога)

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Честита победа! Одбраната одигра одлично, Сисоко правеше парче во средниот ред, Дел Пиеро :zver:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Да не му дадода жолт картон се осекаше дека не влегуваше со стартови клизечки туку само така, ама да немаше жолт картон многу топки ке освоеше со лизгачи стартови и можеше и контри, но страх му беше веке кога заработи жолт картон тоа е мајсторија е Сисоко.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.048
Поени од реакции
5.691
Честита победа! Одбраната одигра одлично, Сисоко правеше парче во средниот ред, Дел Пиеро :zver:
Sissoko заедно со Амаури се најдобрите трансфери на Секо и компанија.. Не знам што би правел Јуве ако го нема Момо во средината..Едноставно, блеска..Сигурно, Рафа Бенитез многу жали што не му даде шанса да се докаже во Ливерпул.Во Јуве игра во врвна форма, носител на средината..Среќен сум што одбраната напредува се повеќе и повеќе..Дури и Молинаро почнува да јавува знаци на живот последниве натпревари, и се надевам дека ќе станува се подобар...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom