:bravo:Срања од гол.ком, не се потребни.Џовинко останува, тоа е јасно..
„Да, да г наречеме тоа фудбал на фантазии, ова лето имавме еден сличен фантази фудбал, шпекулациите за Трезеге во Барселона.Шпекулациите со Буфон се исто така фантазија“-изјави не-импресионираниот Претседател..“Yes, lets call it fantasy football, this summer we had another incident of fantasy football, the reports of Trezeguet to Barcelona. Buffon’s reports are surely fantasy too,” said the unimpressed president.
„Не ме интересира цената (понудата) за Буфон.Јас сум заинтересиран да го имам него како личност, како спортист и како атлета како фундаментален дел од Јувентус-објасни Џиљи““I’m not interested in Buffon’s price, I’m interested in having him as a person, as a sportsman, as an athlete and as a fundamental part of Juventus,” explained Gigli.
Едно големо браво за оваа изјава на Џиљи пред се Буфон е одличен за кревање на моралот кај фудбалерите погледнете само како се дере на натпревари цел стадион ечи од него:pos2:Брависимо за Гиљи во врска за Буфон..
„Да, да г наречеме тоа фудбал на фантазии, ова лето имавме еден сличен фантази фудбал, шпекулациите за Трезеге во Барселона.Шпекулациите со Буфон се исто така фантазија“-изјави не-импресионираниот Претседател..
„Не ме интересира цената (понудата) за Буфон.Јас сум заинтересиран да го имам него како личност, како спортист и како атлета како фундаментален дел од Јувентус-објасни Џиљи“
Секоја чест..Им ги затна устите на злите јазици од Манчестер Сити кои мислат дека се можат со пари да купат,и длабоко ги негираше изјавите дека Трезеге би заминал во Барса..Forzzaaaa Juve...Forzzaa Giggli за оваа изјава...
Abe dzovinko ne si odi toa sum siguren 100%, nego vecer da vidime so ke kazat vo magazinot na liga na sampioni za juve, redno e da go falat za ekspresnoto vrakanje, vo nedela ocekuvam sigurna pobeda na juve mada malce me zagrizuva ovoj di natale, ali ako igra kielini ziv ke go izede.FORZA JUVE FORZA RAGAZZI
На ХРТ 2 ќе го даваат? Или само на еуроспорт...?20.15 Фудбалски магазин..Значи да видиме што ќе кажат за Јуве...Дваесет и петнаесет!
На МТВ 1..На ХРТ 2 ќе го даваат? Или само на еуроспорт...?
Да почекаме да видиме дали ќе кажат..Може нема да мораме да чекаме до наредната недела..Nego jas mislam deka nema da dadat niso za Juve, zasto prvo ke gi davaat prvite cetri grupi, a naredniot ponedelnik ke bideme nie! Nema da mozat da gi pokrijat site grupi. Barem jas taka mislam...