Леле ама Раниери е лудилоПрофесорот му објаснува некој работи на Иаго...![]()
„Oбновувањето на договорот со Јувентус не ми е приоритет.Работа на мојот агент е да мисли на овие работи, а јас не се грижам за тоа дали договорот ќе ми биде обновен или не, се што знам е тоа дека мојата иднина е во Јувентус и јас ќе ја прифатам секоја одлука на тренерот во врска со договорот “ рече Себастијан Џовинко...Тука"The extension of my contract with Juventus is not a priority; it's up to my agent to think about these things; I don't care if I renew or not, all that I know is that my future is at Juventus and that I will accept any decision of the trainer concerning my position"
Nema sto da im kaze ne, treba da se prodolzi dogovorot i nema da pratat ponuda, a vaka ako ne se prodolzi dogovorot mnogu lesno moze da ni go ukrade nekoj tim.Арсенал ке испрати понуда за Џовинко во јануари
Мислам дека раководството уште сега треба да им каже НЕ!
bre, abre ne se nervirajte toa e zavrsena rabota.Nema sto da im kaze ne, treba da se prodolzi dogovorot i nema da pratat ponuda, a vaka ako ne se prodolzi dogovorot mnogu lesno moze da ni go ukrade nekoj tim.
Енерџи,не вредат тие глупости да ги постираш тука, измислувања и лаги на гол.ком...Арсенал ке испрати понуда за Џовинко во јануари
Мислам дека раководството уште сега треба да им каже НЕ!
Еве ти што изјави Џовинко, и тој мислам е повеќе за верувањеИнаку браво за ЏовинкоИзјави...
„Oбновувањето на договорот со Јувентус не ми е приоритет.Работа на мојот агент е да мисли на овие работи, а јас не се грижам за тоа дали договорот ќе ми биде обновен или не, се што знам е тоа дека мојата иднина е во Јувентус и јас ќе ја прифатам секоја одлука на тренерот во врска со договорот “ рече Себастијан Џовинко...Тука
Секоја чест за Себа, алал нека му е .... Има потенцијал да го замени Дел Пиеро мајсторе..Секоја чест...