Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
оваа година иаку беа во серија Б сепак се најјаки од СЕРИЈА А од сите на рома ги тепавме на милан ги тепавме на интер ги тепавме на фиорентира ги тепавме на сите најдобри екипи во СЕРИА А ... така треба ајмо ...
мноуу се молам АМАУРИ да дојде во ЈУВЕНТУС ;,,
ајде ајде ајде ..
FORZAJUVE!

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.320
Поени од реакции
5.989
оваа година иаку беа во серија Б сепак се најјаки од СЕРИЈА А од сите на рома ги тепавме на милан ги тепавме на интер ги тепавме на фиорентира ги тепавме на сите најдобри екипи во СЕРИА А ... така треба ајмо ...
мноуу се молам АМАУРИ да дојде во ЈУВЕНТУС ;,,
ајде ајде ајде ..
FORZAJUVE!
Сигурен си за Фиорентина?

Член од
8 февруари 2008
Мислења
585
Поени од реакции
1
so fiorentina mislam deka edna izgubivme edna neresena tamu koga im sudea penal vo 90 min a doma izgubivme 2 3 mislam

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.320
Поени од реакции
5.989
so fiorentina mislam deka edna izgubivme edna neresena tamu koga im sudea penal vo 90 min a doma izgubivme 2 3 mislam
Точно..Таму беше 1-1 , а дома Јуве загуби со 3-2...Само таа дерби утакмица ја кикснавме годинава..Така да вгодина да се подобри мотивацијата кога играат со послаби екипи, и скудетото 455% е наше..Зошто скудетото се добива со победи врз помалите екипи...А башка победи, егото се билда кога ги бричиме Интер,Милан, Рома, Лацио...:ironija:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
m m kako gi ispleskavme konkurentite ovaa godina milan inter roma

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Ама бодови изгубивме од помалите екипи и затоа одите скудето..ама ако задоволни сме и со 2-3 место догодина 28 титула ни е в раце!

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Па бодови изгубивме од славите екипи а овие милан рома интер ги направивме мали деца... ама ако догодина ке се види кој е кој 28 титула(читај 30,2 ни одзедоа) ни е пак во витрините!

В

Вори

Гостин
od site ekipi vo svetot najveke go pocituvam juventus i po brojot na tituli i po negovata igra i istorija.i da igra 5 liga koa ke dojde 1 pak ke gi gazi site .pozz do navijacite na juve.

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
Добро од фиорентина кикснавме .. заборавив во 92 мин. пенал и судат .. ЛЕЛЕ ова е глупости но нема веза .. оваа година сме најјаки .. поззз
Сега на сиена ке ги направиме партали немаме проблеми со составот комплет е целиот како што знам .. си викам и рома да ја стигнеме ?

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
И јас сум оптимист дека ке ја поминеме рома! x)

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Тоа е убавината на лига како вид на натпреварување. Зада освоиш титула ја освојуваш над сите не над 2-3противници (колку и да се поатрактивни). Јас лично повеќе ја почитувам лигата, исто како што ги почитувам и Емполи, Сиена, Палермо ... и сите останати да не ги редам отколку еден да речиме Манчестер.
Сезонава бевме реално гледано најдобри, а останатите колку сакаат можат да негодуваат да викаат дека Јуве е нечесен а некој друг дека е чесен.
Нема да се плачам дека сезонава за нас била прва по промоцијата и дека сум задоволен со трето место. НајИскрено не сум. За мене секоја сезона без скудето е пропадната сезона. Ако од нешто треба да сум задоволен во сезонава тоа е дека добивме неколку играчи кои треба да го предводат тимот во следните години.
Од поразите и (исто на пораз) нерешените можам да заклучам дека имавме само два реални противници сезонава. 1. Концентрацијата (ммм, сетете се на Фиорентина, нашите играчи ги заебаја и двете утакмици откако помислија дека се е готово, и не само фиорентина, еве ви потазе пример Паљермо ... ) 2. ФИГЦ, уффф ќе го прескокнам објаснувањето.
Почнав со бранењето на лигата како натпреварување па така и да завршам. Сезонава ја изгубивме титулата на натпреварите со малите клубови но не од нив туку од двата противници за кои зборував. За сезонава ми е мака исто како и за сезоната кога во последното коло ја изгубивме титулата од Лацио, ама за разлика од сега тогаш можев да му честитам на противниците за освоената титула а сега ...

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.320
Поени од реакции
5.989
Тоа е убавината на лига како вид на натпреварување. Зада освоиш титула ја освојуваш над сите не над 2-3противници (колку и да се поатрактивни). Јас лично повеќе ја почитувам лигата, исто како што ги почитувам и Емполи, Сиена, Палермо ... и сите останати да не ги редам отколку еден да речиме Манчестер.
Сезонава бевме реално гледано најдобри, а останатите колку сакаат можат да негодуваат да викаат дека Јуве е нечесен а некој друг дека е чесен.
Нема да се плачам дека сезонава за нас била прва по промоцијата и дека сум задоволен со трето место. НајИскрено не сум. За мене секоја сезона без скудето е пропадната сезона. Ако од нешто треба да сум задоволен во сезонава тоа е дека добивме неколку играчи кои треба да го предводат тимот во следните години.
Од поразите и (исто на пораз) нерешените можам да заклучам дека имавме само два реални противници сезонава. 1. Концентрацијата (ммм, сетете се на Фиорентина, нашите играчи ги заебаја и двете утакмици откако помислија дека се е готово, и не само фиорентина, еве ви потазе пример Паљермо ... ) 2. ФИГЦ, уффф ќе го прескокнам објаснувањето.
Почнав со бранењето на лигата како натпреварување па така и да завршам. Сезонава ја изгубивме титулата на натпреварите со малите клубови но не од нив туку од двата противници за кои зборував. За сезонава ми е мака исто како и за сезоната кога во последното коло ја изгубивме титулата од Лацио, ама за разлика од сега тогаш можев да му честитам на противниците за освоената титула а сега ...
Другар..Нормално е да ја сметаш секоја сезона без скудето за неуспех..Но, имај во предвид што минатата сезона играше Јувентус во Сериа Б, што му избега половина тим,тренер, и финансиски потреси (фала Богу, не на толкаво ниво колкаво што мислев дека ќе биди, но не е со незамерлив карактер)..На некои екипи по онаков шок каков што претрпе Јувентус,ќе им требаат минимум 3сезони да направат повторно тим со шампионски ков..Погледнете го Интер, какви се не пари потрошија на играчи и се останато, и пак мака мачеа 17години да освојат титула во Сериа А..Јувентус има квалитет со оној состав(милион пати имаме праено муабет за засилувања итн итн, и се знај што му е потребно на Јуве),има ОГРОМЕН потенцијал, има добро поткована младина (на чело со Џовинко), и планира неколку засилувања, и ќе има компактен тим за освојување на скудетото..Раниери во летово треба да поработи на мотивацијата (која ако беше барем на малку повисоко ниво кога игравме против екипи од ниво на Палермо,Катанија,Каљари,ниту малку чудно немаше да биди сега веќе да ја прославувавме титулата, но и со ова сум задоволен, со оглед на екипата што ја поседуваме, и проблемите со повредите)Имаше мотивација на дуелите со Рома,Интер,Милан, но немаше на дуелите со Палермо,Удинезе првата,со Катанија да ја напоменам утакмицата (тогаш најкатастрофа изиграа)...Плус двете спорни утакмици, со голо око што се гледа дека нешто е матно..Против Наполи и Реџина.Но верувам во Раниери, верувам во овој состав, и вгодина ова време да прославуваме..Поздравjuve4:juve:juve3

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Изгледа од премногу брзање да стигне на состаноци за трансфери, Секо направил сообраќајка со неговиот 250ка мотор.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.320
Поени од реакции
5.989
Na goal.com пишува дека не е сериозна повредата...А ако беше нешто поозбилно сигурно ќе пишуваше на официјалната страна на клубот!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom