Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Добро бе, зошто еднаш не ја поддрживте управата на тимот? Не ги бранам Секо и веселото друштво... но гледајте и на добрата страна. Јес да направија киксови во купувањето на некои играчи, но да не заборавиме дека ги донесоа Сисоко и Јакинта. Освен тоа, ги продолжија договорите на доста клучни играчи (Трезеге, Дел Пиеро, Буфон, Паладино, Каморанези, Легротаље, Занети...) Ваљда знаат што прават... Цело лето е пред нив, ќе имаат поправен испит, да ги поддржиме како навивачи во нивната трансфер кампања. Е ако ги дадат Џовинко и Де Чеље на Палермо... е тогаш ќе може да се критикуваат.

Инаку, свака част за победата денеска, се виде кој е кој. Алекс ЅВЕР!!!

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.594
Добро бе, зошто еднаш не ја поддрживте управата на тимот? Не ги бранам Секо и веселото друштво... но гледајте и на добрата страна. Јес да направија киксови во купувањето на некои играчи, но да не заборавиме дека ги донесоа Сисоко и Јакинта. Освен тоа, ги продолжија договорите на доста клучни играчи (Трезеге, Дел Пиеро, Буфон, Паладино, Каморанези, Легротаље, Занети...) Ваљда знаат што прават... Цело лето е пред нив, ќе имаат поправен испит, да ги поддржиме како навивачи во нивната трансфер кампања. Е ако ги дадат Џовинко и Де Чеље на Палермо... е тогаш ќе може да се критикуваат.

G@rfielD, исклучена е можноста Џиовинко да замини од Јувентус..За купување на Амаури, поврзани се Маркиони и Ночерињо..Џиовинко нема шанси да се продаде...juve1

Insomniac

Evil Macedonian
Член од
27 мај 2007
Мислења
1.799
Поени од реакции
28

Некој во управата е шпиун. Само незнам кој го намести Моџи.

Forza Moggi

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32
ne go brani mogi be.toj go eba juve.sea ke igravme u sreda u polufinale na liga na sampioni/ali toj kopacot si glease da lapa pari.a upravava sea e dobra,ne bas kojznae kolku,ama letovo treba da se dokaze.i ne e kriva upravata,tuku ranieri nekad so stava bez veze igraci kao zanetti i nocerino denes a tiago na klupa.ja mislam deka praviot covek za juve e MARCELO LIPPI:eek:lee::eek:lee:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.594
Некој во управата е шпиун. Само незнам кој го намести Моџи.

Forza Moggi
Abe zaradi toj Moggi toa ni se sluci so ni se sluci..Moggi beshe cel na prisluskuvanje...Lesno da se odgovori na toa prasanje (Morati e eden od pretsedatelite na Telekom, i plus ednas e veke obvinet za prisluskuvanje,potoa dojde toa so Juve, a isto taka i Vieri go prijavi deka se somneva deka Morati go presluskuva)..Nemojte da se cudite zosto Ibrahimovic i Vieira zaminaa vo Inter ( a se znae, dali e realno i praktikuvano da se prodavaat dokazani igraci kako Vieira na najgolemiot konkurent, i napagac kako Ibrahimovic, koj si zamina za 24milioni vo Inter, a dotogas Milan davaa 28, znaci Inter nudi pomalku pari od Milan, a sepak go dobiva Ibra)zosto Inter poseduvase dokazi so koj Juve bi bil prefrlen vo Seria C, i bi pretrpel ne samo finansiski tuku i zagubi od sekakov vid..I bil postignat "kompromis" za Vieira i Ibra (prvo bese vklucen i Buffon)...Taa e realnosta...

Член од
12 јануари 2008
Мислења
468
Поени од реакции
68
ne go brani mogi be.toj go eba juve.sea ke igravme u sreda u polufinale na liga na sampioni/ali toj kopacot si glease da lapa pari.a upravava sea e dobra,ne bas kojznae kolku,ama letovo treba da se dokaze.i ne e kriva upravata,tuku ranieri nekad so stava bez veze igraci kao zanetti i nocerino denes a tiago na klupa.ja mislam deka praviot covek za juve e MARCELO LIPPI:eek:lee::eek:lee:
ne zbori gluposti be ranieri e extra i zaneti ti tolku si go gledal juve i nocerino ne e los sto sakas ti povise?juve dava maximum so ovie igraci

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.594
ne zbori gluposti be ranieri e extra i zaneti ti tolku si go gledal juve i nocerino ne e los sto sakas ti povise?juve dava maximum so ovie igraci
I mene iskreno Zaneti ne mi pravi kjef..Ima natprevari kade igra mnogu dobro, ama ne e nekako konstanten..Pravi greski...juve12

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32

pa ako ti si go gleal poise ke kazes pametno neso.ako sakas da go gleas javi se kaj mene ke gleame go iam na juve kanalot,si plakam i gleam.btw 3 pati sum bil vo torino taka da ne zbori mnogu.ajt pozdrav:helou::helou::helou:

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32
i ako go skas juve vistinski ke stais slika od juve,a ne od "ekipata" i "navivacite" family.:vozbud:

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
pa ako ti si go gleal poise ke kazes pametno neso.ako sakas da go gleas javi se kaj mene ke gleame go iam na juve kanalot,si plakam i gleam.btw 3 pati sum bil vo torino taka da ne zbori mnogu.ajt pozdrav:helou::helou::helou:
Аман бе луѓе ајде сеа ке се караме кој како глеал искулирајте малце:helou::pirat:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.594
Без карање во овој фан клуб ве молам,..Не ве прави поголеми навивачи на Јуве тоа што се препирате кој повеќе го гледал Јувентус, кој имал појдено Торино, кој како плаќал Јуве канал..juve4Битно е да се навива, а секој има различно мислење, за политиката на клубот.....Нема потреба во меѓусебни постови со зголемен адреналин, затоа уживајте малку...

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32
tacno brat se slagam,ali neka ne pocinja koj kolku gleal,a kolku so gleam on poise e za mzt forumot taka da neka kazue tamu zaso ja tamu ne gi znam igracite a ne ni me zanimaat,a za juve mozam da zboram 10 dena ako saka.pozdrav do site tifozi so sme na forumov i topikov,CANTEREMO SEMPRE FORZZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32
aaaa ke ja upraat so ovoj.bolji amauri sto pati.DOSTA SE AMATERI KAO OVOJ ADEBAYOR,SE ISPUCA U PRV DEL,SEA NE MOZE GOL DA DAE ZA ARSENAL

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom