Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.281
Поени од реакции
5.936
И двајца играчи и пари...па тој дали е нормален?
Којзнае..Раниери е познат по своите фикс идеи..Ама една работа ме радува многу..Олку загреан и за Сисоко беше, па се виде дека тоа е инвестиција ипол од страна на Јувентус, зошто моментално Сисоко покажува голем професионализам, и трча колку половина тим заедно..Па да видиме иднината што ќе кажи...

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Којзнае..Раниери е познат по своите фикс идеи..Ама една работа ме радува многу..Олку загреан и за Сисоко беше, па се виде дека тоа е инвестиција ипол од страна на Јувентус, зошто моментално Сисоко покажува голем професионализам, и трча колку половина тим заедно..Па да видиме иднината што ќе кажи...
Да се надеваме знае што праи...само мнооогу ми е криво за Маркиони има талент човекот:toe::pirat:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.281
Поени од реакции
5.936
Да се надеваме знае што праи...само мнооогу ми е криво за Маркиони има талент човекот:toe::pirat:
И мене за него..Стварно има талент, ама не добива голема шанса во Јувентус..Па сега се надевам во Палермо дека ќе растура..

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Абе читам еве за Ван Ден Варт го поврзуваат со трансфер во Барса,Јуве или Челзи.Нели во зимата викаа дека неговиот трансфер е готова работа,но изгледа уште не е сигурно
Da bese ama za zimata :( ako gi slusas trac.kom. Ti teknuva trebase da nastapi i na revansot so gejnazionale vo kupot.

Па низ кулоарите кружат муабети дека Ночерињо и Маркиони биле капарени за Амаури..
Zatoa i go pisav nocerino + objektivno e najslab od cel sreden red, + markioni ima 27-8 godini i nema nesto ekstra pokazano. Plus zborame za juventus ni trebaat kvalitetni igraci a ne neokoi slabi.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Со аталанта ке има пренос на телма а Тва ме аресе x)

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Еее...ова е нешто друго...Фламини е ѕверче

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Е торрес ако дојде незнам.. би полудел од срека.толко многу го сакам но информацијата е од трач.ком! има ли казнети или повредени освен јакинта?

Член од
20 март 2008
Мислења
694
Поени од реакции
414
Znate be vie koj ce dojde u juve ????
Bogami koj ce dojde toj juve ako ne bide prvi .....
Ako ne znaete eve ce vi kazem

transver : barsa-juve = Ronaldinjo
:helou::helou::helou:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Znate be vie koj ce dojde u juve ????
Bogami koj ce dojde toj juve ako ne bide prvi .....
Ako ne znaete eve ce vi kazem

transver : barsa-juve = Ronaldinjo
:helou::helou::helou:
Fala ne mi treba. Ne igrame fudbal na plaza pa da mi praj atrakcii ni trebaat timski igraci ne individualci (vakov transfer mozi vo sosedniot grad tie imaat pari za frlanje).

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Од сите моабети и шпекулации а и можни трансфери,верувај дека Рони нема шанси да дојде у Јуве

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom