Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
не бе ... цело време ми хакнува некој :nesum:

Napadot e sovrsen da se povlece Giovinco i Lanzafame i odbranata da se zasili eden cvrst centralen i obavezno kreativec nesto kako Van Der Vaart ili Diego i so ekipata e zavrseno a jas Amauri kojnove nejkam u ekipata Trezege,Del Piero,Iaquinta pa i Paladino a ne Amauri

Значи само Јакинта е повреден..Сисоко се докажува...

zaso be ne amauri?mn opasen igrac da ne potsetam kao ne poeba pred nekoja nedela:nesum:a i iaquinta da ne si ide nikako,kao samo trca kao lud koa ke dae gol ja pali publikata:helou:i palladino e zver,mislam deka treba nedved edna penzija da mu daat i penzisko osiguruvanje ,ne go biva veke.palladino e praviot coek za zamena

Јакинта е подобар сезонава јас мислам иако трезеге е прв стрелец но амаури ке дојде ке имаме 5 шпица но паладино игра и крило така да лесна ке е ... мислам тиаго ке си оди

Јакинта е подобар сезонава јас мислам иако трезеге е прв стрелец но амаури ке дојде ке имаме 5 шпица но паладино игра и крило така да лесна ке е ... мислам тиаго ке си оди

Tiago - mislam deka nema da si odi, se podobruva i ostava prostor za kombiniranje vo sredinata. Ako nekoj si odi od tie vo sredinata togas toj kje bidi Nocerino, a zaneti kje dremi naklupa kako birindeli i kje bidi nekoja rezerva

Абе читам еве за Ван Ден Варт го поврзуваат со трансфер во Барса,Јуве или Челзи.Нели во зимата викаа дека неговиот трансфер е готова работа,но изгледа уште не е сигурно

Tiago - mislam deka nema da si odi, se podobruva i ostava prostor za kombiniranje vo sredinata. Ako nekoj si odi od tie vo sredinata togas toj kje bidi Nocerino, a zaneti kje dremi naklupa kako birindeli i kje bidi nekoja rezerva

Па низ кулоарите кружат муабети дека Ночерињо и Маркиони биле капарени за Амаури..

Не вреди да се откажат од нив двајца за Амаури

Не вреди да се откажат од нив двајца за Амаури
И тоа замисли Маркиони + Ночерињо + 10 милиончиња..Стварно е многу..Ама Раниери бил запнат по секоја цена да го доведе Амаури..За Маркиони ми е жал, а за Ночерињо не толку..

И двајца играчи и пари...па тој дали е нормален?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom