Of, lele. Ova e valjda zaseben slucaj ili pak imatpraeno nekoj glupost navivacite.
p.s. i za prethodniot mec so parma bese slucajot so navivacot na lazio. ccc
edit>
anyway. RIP.
ej od kaj go procita ova?
Of, lele. Ova e valjda zaseben slucaj ili pak imatpraeno nekoj glupost navivacite.
p.s. i za prethodniot mec so parma bese slucajot so navivacot na lazio. ccc
edit>
anyway. RIP.
Ako mislis na citatot. TRAC.KOMej od kaj go procita ova?
Jas mislam deka e koincidencija, nisto poveke..Mislam deka ova e samo tragicen nastan...Toa e..Ne e ubavo ni za Juventus ni za Parma ovoj nastan, ama toa e..Bozja volja...Ako mislis na citatot. TRAC.KOM
Koga kje mi tekni kakvi mozata da bidat navivacite se e mozno.Jas mislam deka e koincidencija, nisto poveke..Mislam deka ova e samo tragicen nastan...Toa e..Ne e ubavo ni za Juventus ni za Parma ovoj nastan, ama toa e..Bozja volja...
Abe jac, ako bea navivaci dosega sigurno ke imase nemiri,protesti i slicni raboti..Ne veruvam...Koga kje mi tekni kakvi mozata da bidat navivacite se e mozno.
Kje vidime. Sigurno nema na oficijalnata strana da objavat vakva rabota tuku malku kje ja sredat.Abe jac, ako bea navivaci dosega sigurno ke imase nemiri,protesti i slicni raboti..Ne veruvam...
Абе брат...Ќе имаше немири пукотници, тепање...Сепак, мислам дека чим нема значи не е нешто од тие црни сценарија...Трчал и не го видел автобусот..Kje vidime. Sigurno nema na oficijalnata strana da objavat vakva rabota tuku malku kje ja sredat.
А зашто трчал може го бркале се е можно ке се истражи ке се најде....него дај боже да ја дават одложенава меѓу коло па да можеме да ја проследиме у живо:pirat:Абе брат...Ќе имаше немири пукотници, тепање...Сепак, мислам дека чим нема значи не е нешто од тие црни сценарија...Трчал и не го видел автобусот..
Епа и да го бркале нема врска(btw бркањето не е казниво дело)..Ама и да е така пак ќе имаше пукотници и ѓурултии, нема така да остават навивачите на Парма..Верувам дека е коинциденција, оставете ги страните како гоал.ком,тие само да се интересни за повеќе да бидат читани независно дали е real или fake...Во смислено сценарио не верувам, дека сега еве го бркале па....А зашто трчал може го бркале се е можно ке се истражи ке се најде....него дај боже да ја дават одложенава меѓу коло па да можеме да ја проследиме у живо:pirat:
И да се доближиме на Рома и Интер кои кикснаа:pirat:Сигурно е несрекен случај... инаку милан загуби... со победа во овој дуел кога и да се одигра мора да победиме и уште повеке да се зацврстиме на 3 место!
Според извори блиски до италијанскиот државен обвинител, актуелниот селектор на фудбалската репрезентација на Англија, Италијанецот Фабио Капело може да биде изведен пред судот во Рим, поради давање лажни информации при судењето на шесторицата обвинети агенти на спортската агенција “ГЕА Свет”, во врска со присилното потпишување договори, соопштува порталот на “Евроспорт”.
По ова обвинение Капело веќе дал свој исказ, демантирајќи ги сите обвиненија за деловна соработка со фудбалските менаџери на “ГЕА”, чиј претседател беше Давид Липи, син на поранешниот селектор на Италија, Марчело Липи, но италијанското обвинителство го тврди спротивното.
“ГЕА” ги водеше трансферите на неколку италијански играчи, а обвинението на италијанското правосудство се однесува на ситуациите при потпишување на договорите, кога според тужбата, биле користени незаконски мерки на присилба и изнуда.
Помеѓу обвинетите се наоѓа и поранешниот менаџер на Јувентус, Лучиано Моџи, како и синот на Марчело, Давид Липи.
Селекторот на Англија, Капело, пред судот изјавил дека додека како тренер работел во Италија не се занимавал со трансфери, ниту пак слушнал дека врз некои фудбалери е вршен притисок за да потпишат определен договор.
За потсетување неодамна против Капело се покрена и обвинение за затајување на данок. Италијанскиот стратег беше обвинет дека затаил околу 10 милиони евра, заработени од спонзорски договори. -- Tocka.com.mk