Sto ke mu ja mislat Milan , oni propadnaa A za Inter tuka si negde u pravokako i da e poleka no sigurno juve se vraka na starite pateki dali pak ke bide doctor za Milan i Inter i Roma spored ova sto go vidov ovaa sezona mislam juve se vraka i idnata sezona ke imaat silen tim za osvojuvanje titula,neka mu ja mislaat inter i milan
Ако ти текнува, и Мирослав Клосе така напрај..Потпиша договор за Вердер, па си замина..Тоа беше или договор со Вердер(бидејќи требаше да си оди како слободен играч) и да ги смири навивачите..А мислам дека тој секако ќе си заминуваше..да не се лажеме..Јас напиша дека Занети и Носерино се добри..Тие се добри за некој тим како Фиорентина и Палермо, за во Јувентус i don`t thik so...Лампард е играч, со ДВЕ КЛАСИ подобар од двајцата..И мислам дека со ВД ВААРТ одлично би се надополнувале!!!Кејф ке ми е да им ја украдат оваа машина од играч али.... пред некој ден.. Лапард ги смири навивачите на Чези со тоа што рече дека ке остане до крајот на својата кариера во Челзи... Само мене ме мачи едно...Лампард играч го направи лично тренерот на Јувентус.... по оваа логика може Лампард да му се оддолжи со тоа што ке го засили неговиот тим....
1. Zaneti i Nocerino se dobri a ne ekstra. ZA nocerino ima vreme a sozrej do krajot na sezonata (barem pouspesni da mu bidat pasovite i kje bidam zadovolen)Ако ти текнува, и Мирослав Клосе така напрај..Потпиша договор за Вердер, па си замина..Тоа беше или договор со Вердер(бидејќи требаше да си оди како слободен играч) и да ги смири навивачите..А мислам дека тој секако ќе си заминуваше..да не се лажеме..Јас напиша дека Занети и Носерино се добри..Тие се добри за некој тим како Фиорентина и Палермо, за во Јувентус i don`t thik so...Лампард е играч, со ДВЕ КЛАСИ подобар од двајцата..И мислам дека со ВД ВААРТ одлично би се надополнувале!!!
Хунтелар што ќе ни е?Имаме доволно напаѓачи тој би бил само вишок за тимот.Тука е Паладино,овој играч несмее да се заборави.Тој е иднината на Јуве.И за ВДВ ќе поверувам кога ќе биде официјално,ова се само шпекулации.1. Zaneti i Nocerino se dobri a ne ekstra. ZA nocerino ima vreme a sozrej do krajot na sezonata (barem pouspesni da mu bidat pasovite i kje bidam zadovolen)
2.Lampard. - mislam deka mu e pominato vremeto.
--
i dodatok. ako zemame nekoj napagjac ad go zemime Huntelar. E tuka kje vidime nadopolnuvanje so VDV. Igrale zaedno vo ajaks, pa za holandija.Ovie kje bidat slednite vanbasten.gulit,rajkard ako zemat da rabotat zaedno vo nekoj golem klub.
се сложувам со демијан за хутлеар имаме доста напаѓачи не ни треба многу многу, а за замброта незнам прво дали ке му простат колегите од тимот за предавството ако они простат нека се вратиХунтелар што ќе ни е?Имаме доволно напаѓачи тој би бил само вишок за тимот.Тука е Паладино,овој играч несмее да се заборави.Тој е иднината на Јуве.И за ВДВ ќе поверувам кога ќе биде официјално,ова се само шпекулации.
Се збори Замброта дека ќе се враќал,јас несакам тоа предавничко копиле да се врати.Вие што мислите?
Замброта остаре...време му е за во Милан.
1. За ХунтеларХунтелар што ќе ни е?Имаме доволно напаѓачи тој би бил само вишок за тимот.Тука е Паладино,овој играч несмее да се заборави.Тој е иднината на Јуве.И за ВДВ ќе поверувам кога ќе биде официјално,ова се само шпекулации.
Се збори Замброта дека ќе се враќал,јас несакам тоа предавничко копиле да се врати.Вие што мислите?
Еве да речеме да дојде Хунтелар,тогаш ќе имаме 5 топ напаѓачи.Од тие 5 ќе играат 2 max 3.Бидејќи сите се топ класа нашаѓачи тие што ќе ја греат клупата не бидат незадоволни,што доведува до влошување на атмосферата во тимот.1. За Хунтелар
До негде ти е добро мислењето. Ги имаме Трезеге (31),ДелПјеро(34) (им давам уште 2 сезони маааксимум), Паладино(даде некој гол???, добро треба малку појќе и да поигра), Јакинта (немам забелешки, шансите ги користи). Значи за едно 2 години нема да имаме некој екстра напаѓач + сметајте и ЛШ натпревари па ќе требаат ротации.
Па затоа зборам да се земи Хунтелар (кој е и то како уигран со вдв(ако е сигурно идењето))
2. Замброта. Незнам шо се случва со него во Барса ама не е тој играч шо беше. Ако успеј да врати барем нешто од формата шо ја имаше во јуве ќе биди супер за комбинирање на крилата каде знај одвреме навреме да ни фали чоек. (молинаро??? не да не е за јуве туку и за сиена би размислил дали да го клам во игра), григера зебина(се далеку од замброта). За предавничко копиле незнајме дали беше жртва на тимот да се соберат при или пак сакал да си ја спаси кариерата. Закрај јас сум за да дојди.
1. Уште колку време мислиш дека ќе трај Трезеге со ваква форма?година?Сигурно нема ваква сезона да повтори.Еве да речеме да дојде Хунтелар,тогаш ќе имаме 5 топ напаѓачи.Од тие 5 ќе играат 2 max 3.Бидејќи сите се топ класа нашаѓачи тие што ќе ја греат клупата не бидат незадоволни,што доведува до влошување на атмосферата во тимот.