Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Sto se skaraa Palladino i Del Piero ?
Дел Пјеро го караше за себична игра ... ама му се дадеееее:vozbud:

ајде честито победа ....

ве очекуваме следната недела ... :zlo:
дали Милан ќе га направи првата победа на Сан Сиро(во Сериа А) или Јуве ќе се одмазди за изгубените 3 пријателски утакмици останува да видиме :pos:
Фала, фала, честито и на вас!

Туку ... Јувентус ќе тепа наредната недела ... не за друго, играат на мој роденден, па тоа го сакам како поклон ... неможе Милан да тепа, дека нема да навивам за нив ... толку е едноставно ...:vozbud: :vozbud: :vozbud:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.753
Поени од реакции
9.790
Не се скараа, Дел Пиеро го искара Паладино :smee: , како поискусен и постар играч. Добро ќе му дојде на Паладино лекцијава :pos:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.557
Поени од реакции
5.550
Га потрошивте петардата сега за со нас нема ништо да ви остане а ние чуваме 3 комада:)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Дел Пјеро многу ми беше фаца после првиот гол ... кога со најдигната фаца трчкаше, а другиве го бркаа да го гушнат.:pos2:
Леле ептен прекрасно ... од `33 го немале овој резултат Палермо, па ете ние ја имавме таа чест, да ги потсетиме како изгледа да губат вака ...:bilder:
Без оглед како ќе враќаат, поголема радост неможеше да ми се случи! Еоеоеоеоеоеоеоео!:nemoguce: :nemoguce: :nemoguce:

Га потрошивте петардата сега за со нас нема ништо да ви остане а ние чуваме 3 комада:)
Не е тоа нешто што се троши ако не па ... :podsmev:
Мислиш дека од вас ќе губиме, на гости, кога досега никого не сте тепале? Да не се лажеме ...:podsmev:
Туку ај да не се провоцираме, прерадосна сум, па може да навредам некого несакајќи ...:nemoguce: :vozbud: :bilder: :smir:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Дивајн напиша:
Дел Пјеро многу ми беше фаца после првиот гол ... кога со најдигната фаца трчкаше, а другиве го бркаа да го гушнат.:pos2:
Леле ептен прекрасно ... од `33 го немале овој резултат Палермо, па ете ние ја имавме таа чест, да ги потсетиме како изгледа да губат вака ...:bilder:
Без оглед како ќе враќаат, поголема радост неможеше да ми се случи! Еоеоеоеоеоеоеоео!:nemoguce: :nemoguce: :nemoguce:
Беше фаца ко му се пушти на Паладино. Мислам оти ќе го научи како да игра тимски па после ќе се пензионира и од трибина ќе му аплаудира на дуото Паладино Џовинко.

едит: Ај погодете кој го има најдобриот напад во серија досега (hint> имаат даено 29 гола) :vozbud:

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Bravo za JUVE. Ednostavno neli .... PREKRASNO ! Aj mala analiza na site igraci, nema da go tapsam mnogu samo na kratko
1. Buffon ( nemam zborovi ednostavno receno ZVER )
2. Zebina ( super izigra, imase dobri prodori po desna strana i mislam deka treba da igra sekogas prva posatava pred onoj nepodviznion Grigera)
3. Legrottaglie ( bravo, bez greska. P.S. bolje e od barzagli)
4. Criscito ( sekoja cest za maliot , me iznenadi , baska se nabildal malce:pos2: )
5. Molinaro ( solidno)
6. Camoranesi ( ja dvizi cela sredina, odlicno )
7. Zanetti i Nocerino ( dobri bea ja drzea cela sredina i defanziva )
8. Nedved ( dobar pridones , sepak godinite go pravat svoeto )
9. Trezege ( golgeter se ragja , a ne se uci da bides takov )
10. Jakinta ( dobar igrac, retko prmasuva sansi i bravo za agresivnosta)
11. Del piero ( nemam zborovi. kako samo zamrzna golmanceto na slobodniot. I za toa so Palladino . neka ne se ponasa palla zaso se znae koj e glaven u kukja ).
Toa e se narode :) aj pozz

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Ајдеееее пет парчиња...нема да тапанам вака така само ќе кажам земаме и три бода наредната недела па без разлика кој и да ни е противникот....Милан се во слаба форма така да правете уште сега одбрана за расположените стрелци на Јуве :vozbud:

Член од
21 септември 2007
Мислења
21
Поени од реакции
0
Браво за фантастичната екипа. Ја гледав цела утакмица и најпоќе бев заљдоволен од Criscito алал нека му е на малиот. Светла иднина на Јуве. На ред се Милан, прогнозирам 1-2 резултат, еден гол сигурно го дава Trezege.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
4. Criscito ( sekoja cest za maliot , me iznenadi , baska se nabildal malce:pos2: )
Леле е ми го спомнувај страв ми е ко ќе го видам. Се ми се чини ќе напрај некоја грешка. Ок овај меч беше добар(за следниот се надевам нема да прај експерименти раниери и ќе оди со испитани играчи).

инаку за билдањето: дали е овај за во одбрана. Кој дуел можи да го издржи бе онај. Замислете да треба да се турка со некој звер како Руни во шеснаестерец. :tapp:

Инаку го пропушти Ночерино во анализата ;)
Јас не се трудам многу да прам анализа за мечов оти резултато си кажва.
Ај набрзинка само некој забелешки. Добро е недвед шо се размрда малку и држеше игра на средината (макар шо е спор и почнува да губи многу дуели (налето мора некаква замена за него да се најди а тој како џокер на клупа ако му се игра уште))
btw очекував да го пикни тиаго во второто полувреме и да експериментира со составот наместо да го растура палермо.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
ajde bas mi e milo cestitki za pobedata bas mi e milo! i odvaj cekam vo sabota milan-juve da igraat! omilenite timovi od kalcoto za mene ali sekako se znae za koj sum jas ali se nadevam ke ima dobra igra!
aj milan najdobar vo liga shampioni a juve prv vo kalcoto :vozbud:

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
честито победа нека ни е, одлична игра имаа искрено бев песимист за утакмицава али тука беа јакинта,трезегол,ПИНТУРИЧИО и маркиони да ми го докажат спротивното п.с посебно ме изненади Маркиони кога му подзастана на голманот а овој како млад мајмун отиде круши да бере:vozbud:

V

Viktoranius

Гостин
Браво за Јуве. Честитки.
Ама мислам дека во Сабота тешко ке иде против Милан.
Моја прогноза 2-1 за Милан.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom