perez9
расипано јајце
- Член од
- 30 декември 2013
- Мислења
- 1.041
- Поени од реакции
- 991
indeed„ми се сони“ да ја отворам групава да прочитам некои од писанијата на админот. Сериозен фаланга член, овој е сериозен до коска !!!
https://www.facebook.com/stkirilmetodyloznani?fref=ts
Hello everyone,,,,,,,,
ЕВЕ МИЛИ ГОСПОДОВИ ДУШИ, САКАМ ДАМУСЕ ЗАХВАЛАМ НА ЗЛАТНА МАЈЧИЧКА БОГОРОЈЦА , ЗА........ПРЕД СКОРО 30 ГОДИНИ, ВО ДЕСНАТА РАКА ИМАВ БОЛА ЗА 7 ГОДИНИ , И СО НОГУ МАќИ РАБОТАВ,ИПО ДОКТУРИ СПЕЦИЈАЛИСТИ БЕВ ,И ИГЛИ ДОБИВ, И НИШТО НЕПОМОЖЕ.
ЗА ГОЛЕМА БОГОРОЈЦА БЕМЕ ВЦРКВА, И ВО ДУШАТА СИ РЕКОВ СТРАМ ИЛИ НЕСТРАМ ,КОГА ќЕ ВРВИ ПОПО СО ПРИЧЕСНАТА, КЕ ЈИ ГИБНАМ МАНТИЈАТА,И КОГА ГО СТОРИФ ТОА, ГОЛЕМА ТОПЛИНА МИ ДОЈДЕ ВО ДУШАТА, И ,СО СОЛЗИ И РАДОС,И БЛАГОДАРНОСТЬ НА ГОСПО И БОГОРОЈЦА , МУ ЗАХВАЛИВ, ДО ДЕН ДЕНЕС, СЕ ЈЕ ВО РЕТ. АМА СО НАДЕШ И ВЕРА ОВА ГО ОЧЕКУВАВ. МИЛИ ФРЕНДОЈ МАЈКАТА БОЖЈА СЕ ПУЛИ И СЕ ЗНАЈ ЗАНАС , И ТРЕБА ,ДАСИГИ ОТВОРИМЕ ДВЕТЕ, ЧЕТИРИ ОЧИ, ЗА ДАЈЕ ВИДИМЕ ДЛАБОЧИНАТА ГОСПОДОВА, И МИЛОСТА НЕГОВА.
Мајчице Богоројце, како мене што ми поможи, се молам натебе, дамуги излечиш сите болќи на твоите чеда во светов, фалати и славати .Имајте сите мил Петок , благослов на сите .Мариа.