На ПЕТ имаш најмалце математики(дискретна 1 и 2), можеш на тој смер да се запишеш. На сила ќе седнеш и ќе ги научиш, не се толку тешки.Дали е ФИНКИ лош избор ако не сум добар математика? има ли мн математики
На ПЕТ имаш најмалце математики(дискретна 1 и 2), можеш на тој смер да се запишеш. На сила ќе седнеш и ќе ги научиш, не се толку тешки.Дали е ФИНКИ лош избор ако не сум добар математика? има ли мн математики
Александар 070-217-630Dali znaete nekoj sto drzi casovi po aok?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ако веќе сакаш да се запишиш, веројатноста да бидеш задоволен со евентуален просек 6.00 после прва испитна сесија е скоро 99.99%.Да прашам колку ви бил просекот на тие што сте се запишале на ФИНКИ?
Интернет програмирање се учат аплети, најлош предмет од цел факултет. Бегај подалеку од него.aj internet programranje i web pogramiranje nekoj ako poze da mi objasni so se izucuva ili ako moze da mi prati materijali bi mu bil blagodaren?![]()
Веб програмирање се учат јава сервлети и спринг. Одличен предмет ако сакаш да се занимаваш со јава веб програмирање во животот. Сервлетите се учат од книгата Servlets and JSP од head first (лесно се наоѓа на нет) а Спринг се учи дел од неговата документација a дел од Spring in Action.aj internet programranje i web pogramiranje nekoj ako poze da mi objasni so se izucuva ili ako moze da mi prati materijali bi mu bil blagodaren?![]()
Да имаш положено калкулус 1.Услов за да можеш да го запишеш веројатност и статистика е да ги имаш положено калкулус 1 и дискретна 2 или барем еден од нив?
Положен Калкулус 1 и потпис од Дискретна Математика 2.Услов за да можеш да го запишеш веројатност и статистика е да ги имаш положено калкулус 1 и дискретна 2 или барем еден од нив?
Нема, од она што го запамтив имаше:Колквиумски/испитни прашања по Веб програмирање да не ви се наоѓаат?
Треба да зборуваш со продеканот за настава на финки.Здраво сакам да прашам каква е процедурата за префрлање од феит на финки доколку некој до сега се префрлил нека одговори.
Дали некој положени предмети од феит се признаваат при префрлање на финки ?
Се признаваат али никој не може да ти каже колку,се зависи од смерот кој би го избрал и кои предмети досеа си ги слушал...ќе ти треба исписница од феит со уверение за положени испити. Мислам дека се останува во иста квота во која си првично влезен.Здраво сакам да прашам каква е процедурата за префрлање од феит на финки доколку некој до сега се префрлил нека одговори.
Дали некој положени предмети од феит се признаваат при префрлање на финки ?
И некој да напше какви искуства има на смерот пет ?