Факултет за Електротехника и информациски технологии

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Нека не ве лажат дека неможело надвор од колоквиумска ја полагам Виртуелна Реалност на 17ти :)
Или можда овој е исклучок пошо се само 30сетина колеги што го слушаат

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Најофицијално, колоквиумската трае до Понеделникот 28ми мислам се паѓа.

Причината е да не е како до сега, саботата после колоквиумска, зашто по дифолт никој не иде на настава за да го спреми предметот што се полага наредната сабота кој обично е прилично тежок.

Тие предмети кои се полагаат надвор од колоквиумска се по договор, фигурираат како тест и во принцип важат само за мали предмети т.е. изборни предмети со помал број на студенти каде е полесно да се постигне договор.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Ај пак да прашам пошо минатиот пат никој не се јави..
Има некој тука од ИНФО што слуша Бази на Податоци 1?
Ако има нека пише ПП да го прашам нешто.

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Ај пак да прашам пошо минатиот пат никој не се јави..
Има некој тука од ИНФО што слуша Бази на Податоци 1?
Ако има нека пише ПП да го прашам нешто.
Јас.

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Незнам што толку сте запнале да плукате по факултетот кога ќе видите за брзо дека не сте во право:) За некоја година ќе видите дека тој факултет ќе биде највисоко позициониран и рангиран и најпризнаен токму поради тоа што е и начинот на кој е настанат.

А логото... Најпознатите логоа на светските компании се крајно едноставни. Нема да ви отварам нова тема за дискусија, али погледнете го логото на фејсбук и почнете со плукање зашто истото се прави во пејнт за 2 минути. Една минута за плав правоаголник, местењет на фонт и големина и куцање на зборот facebook и втората минута да го најдете R симболот во кругче:)

Дај ви се молам не покажувајте простотилук и размислите пред да напишете наредна глупост.

A

apidrone

Гостин
Шо се напињаш ти баце? Каква врска имаш ти со финки? Нели на инфо беше? Почекај, префрли се таму, па после брани си ја академијава твоја.
Убаво си прашав што им значи тоа IO, пошо не гледам никаква поврзаност ниту со финки, ниту со cse. Едино шо ме асоцира е 1 и 0 (бинарните цифри)...

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Шо се напињаш ти баце? Каква врска имаш ти со финки? Нели на инфо беше? Почекај, префрли се таму, па после брани си ја академијава твоја.
Убаво си прашав што им значи тоа IO, пошо не гледам никаква поврзаност ниту со финки, ниту со cse. Едино шо ме асоцира е 1 и 0 (бинарните цифри)...
И мене ме асоцира на тоа..

Kajgana Shop

На врв Bottom