на приземје, до бифе... ќе биде лесно да го најдешЕве едно глупаво прашањеКај е амфитеатарот?
![]()
Ееее требаше, ама очигледно и е поубаво на факс отколку дома... Леле греота ИКИ 2. Место најдобрата професорка (Бучковска) овојпат ќе ја имаат најлошата... :nesum:Замолувам некој постар колега ако сака да каже како е втора год на ИКИ? Се јаде?
Заебани професори? И бај д веј бабата не требаше да е во пензија?
Old Skul, има негде распоред за кој у која група е? Пошто ако сум у ИКИ 2 одма идам у 1.Ееее требаше, ама очигледно и е поубаво на факс отколку дома... Леле греота ИКИ 2. Место најдобрата професорка (Бучковска) овојпат ќе ја имаат најлошата... :nesum:
Па нема распоред, али ИКИ 1 и 2 ги прават според азбучен ред (исто како и прва година). Така да - YOU'RE FUCKED. (и инес исто :pos2Old Skul, има негде распоред за кој у која група е? Пошто ако сум у ИКИ 2 одма идам у 1.
Успут може ли уопште да ме преместат сеа?
Прашај на портирница кај се студентски прашања, ќе те упатат на 3-ти кат и таму ќе си земеш индексАко утре не можам да дојдам за индекс, после каде можам да го подигнам индексот? фала однапред
И кај нас на ПМФ од понеделник почнуваат предавањатаФакултетов почна да ме потсеќа на школото од кај што дојдов, тие така си спојуваа![]()
ќе има нови списоци.. барем така беше во мое времеТие што сме презапишале предмет од прва, го слушаме предметот во групата во која сме биле??? Или ќе не вметнат и нас по списоциве?