на приземје, до бифе... ќе биде лесно да го најдешЕве едно глупаво прашање Кај е амфитеатарот?
Ееее требаше, ама очигледно и е поубаво на факс отколку дома... Леле греота ИКИ 2. Место најдобрата професорка (Бучковска) овојпат ќе ја имаат најлошата... :nesum:Замолувам некој постар колега ако сака да каже како е втора год на ИКИ? Се јаде?
Заебани професори? И бај д веј бабата не требаше да е во пензија?
Old Skul, има негде распоред за кој у која група е? Пошто ако сум у ИКИ 2 одма идам у 1.Ееее требаше, ама очигледно и е поубаво на факс отколку дома... Леле греота ИКИ 2. Место најдобрата професорка (Бучковска) овојпат ќе ја имаат најлошата... :nesum:
Па нема распоред, али ИКИ 1 и 2 ги прават според азбучен ред (исто како и прва година). Така да - YOU'RE FUCKED. (и инес исто :pos2Old Skul, има негде распоред за кој у која група е? Пошто ако сум у ИКИ 2 одма идам у 1.
Успут може ли уопште да ме преместат сеа?
Прашај на портирница кај се студентски прашања, ќе те упатат на 3-ти кат и таму ќе си земеш индексАко утре не можам да дојдам за индекс, после каде можам да го подигнам индексот? фала однапред
И кај нас на ПМФ од понеделник почнуваат предавањата Ни даваат малку луфта пред да не мрднат :smir:Факултетов почна да ме потсеќа на школото од кај што дојдов, тие така си спојуваа
ќе има нови списоци.. барем така беше во мое време не гледам зашо сеа нешто би се сменило... а шо презапиша ако не е тајнаТие што сме презапишале предмет од прва, го слушаме предметот во групата во која сме биле??? Или ќе не вметнат и нас по списоциве?