Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Замолувам некој постар колега ако сака да каже како е втора год на ИКИ? Се јаде?
Заебани професори? И бај д веј бабата не требаше да е во пензија?
Ееее требаше, ама очигледно и е поубаво на факс отколку дома... Леле греота ИКИ 2. Место најдобрата професорка (Бучковска) овојпат ќе ја имаат најлошата... :nesum:

Ееее требаше, ама очигледно и е поубаво на факс отколку дома... Леле греота ИКИ 2. Место најдобрата професорка (Бучковска) овојпат ќе ја имаат најлошата... :nesum:

Old Skul, има негде распоред за кој у која група е? Пошто ако сум у ИКИ 2 одма идам у 1.

Успут може ли уопште да ме преместат сеа?

Old Skul, има негде распоред за кој у која група е? Пошто ако сум у ИКИ 2 одма идам у 1.

Успут може ли уопште да ме преместат сеа?
Па нема распоред, али ИКИ 1 и 2 ги прават според азбучен ред (исто како и прва година). Така да - YOU'RE FUCKED. (и инес исто :pos2:)
Ако можете префрлете се.

Некој збор за Колемишевска - Гугуловска д-р Татјана и Начевска - Настовска д-р Билјана? :smir:

Ако утре не можам да дојдам за индекс, после каде можам да го подигнам индексот? фала однапред

Им се соопштува на студентите на Факултетот за електротехника и информациски технологии – Скопје, дека наставата ќе започне од понеделник, 20.09.2010 година.

15.09.2010,
Од Деканатот на ФЕИТ

Факултетов почна да ме потсеќа на школото од кај што дојдов, тие така си спојуваа :icon_lol:

Факултетов почна да ме потсеќа на школото од кај што дојдов, тие така си спојуваа :icon_lol:
И кај нас на ПМФ од понеделник почнуваат предавањата:) Ни даваат малку луфта пред да не мрднат :smir:

Тие што сме презапишале предмет од прва, го слушаме предметот во групата во која сме биле??? Или ќе не вметнат и нас по списоциве?

Тие што сме презапишале предмет од прва, го слушаме предметот во групата во која сме биле??? Или ќе не вметнат и нас по списоциве?

ќе има нови списоци.. барем така беше во мое време :) не гледам зашо сеа нешто би се сменило... а шо презапиша ако не е тајна :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom