Toreador
Spectacular Apocalypse
- Член од
- 24 јуни 2005
- Мислења
- 3.374
- Поени од реакции
- 48
de ma jas ke sum tamo~ThE_VaMpIrE~ напиша:ajde be school dojdi i ja da dojdam...so ke pravam sama???
de ma jas ke sum tamo~ThE_VaMpIrE~ напиша:ajde be school dojdi i ja da dojdam...so ke pravam sama???
Скраја да е!Ама ај да не навлегуваме у таа тема,нема смисла,ја покваривме оваа тема.Јузери-очекувам пак да тепате!Thief напиша:Ме вараш со Јаков?
Бара за друштво женски мажоретки,не машки!Toreador напиша:de ma jas ke sum tamo
A мене што ме вара со тебе што да кажам,аааааа Скул ќе ти кажам јас на тебе!Thief напиша:Ме вараш со Јаков?
бушав пазете се во недела пошто нема да играм од администрација, така да може да бидат доста поопасни од минатиот пат ај така и да донесете уште една победа и место за сеирBusHav напиша:A мене што ме вара со тебе што да кажам,аааааа Скул ќе ти кажам јас на тебе!
Не сумњај дека ќе донесеме уште една победа!SteF напиша:бушав пазете се во недела пошто нема да играм од администрација, така да може да бидат доста поопасни од минатиот пат ај така и да донесете уште една победа и место за сеир
Бушав овој пат те оставам да внимаваш сам во одбрана и пази што правиш неќам да чујам за пораз , да ги здробите пак , мислам па и не тешко да се тепаат и така и така слаби сеBusHav напиша:Не сумњај дека ќе донесеме уште една победа!
Нема да играш ти бе!?Ееееејјјјј ги оставаш само повеќе да се посрамотат хахахахахахFlik напиша:Бушав овој пат те остав да внимаваш сам во одбраба и пази што правиш неќам да чујам за пораз , да ги здобите пак , мислам па и не тешко да се тепаат и така и така слаби се
хахахха епа затоа неиграм , ќе изгубат и од послаби , мислам нема да биде дебакл:poss: :poss:BusHav напиша:Нема да играш ти бе!?Ееееејјјјј ги оставаш само повеќе да се посрамотат хахахахахах
Опа . . . кој се враќа у тимот на админите (после еден меч пауза поради дожд ) :wink:Гижо напиша:значи недела во 18