BusHav
Е ајде де.....можеш и така
- Член од
- 5 декември 2005
- Мислења
- 4.343
- Поени од реакции
- 81
Абе си купи поефтини патики,за да имаш за пиво?Гижо напиша:значи недела во 18
Абе си купи поефтини патики,за да имаш за пиво?Гижо напиша:значи недела во 18
Абе да се растрчаме или растрачаме пошто смајливо на второто ми личи мене!Ѕвер напиша:Момци и ја доаѓам, да се растрчаме малце :3:
Официјално играме ногомет добри 2 саата, а потоа се вадат трачеви овде на форумов:pos2:од типот кој кого гледал, па овој не можел да игра поради таквите погледи, итн... :3:BusHav напиша:Абе да се растрчаме или растрачаме пошто смајливо на второто ми личи мене!
I jas igram vo odbrana. :zlo:Flik напиша:Бушав овој пат те оставам да внимаваш сам во одбрана и пази што правиш неќам да чујам за пораз , да ги здробите пак , мислам па и не тешко да се тепаат и така и така слаби се
Се надевам дека не си толку „крупен“ колку останатите јузери што играа во одбрана до сега. :pos2:Macedonian напиша:I jas igram vo odbrana. :zlo:
Ќе видиме како играат во нормални услови, а не во базен и под туш. :nenene:RealGirL напиша:Крупни ситни екстра изиграа!:wink:
Zavisi sto podrazbiras pod krupen. :kez: :baeh:Acid напиша:Се надевам дека не си толку „крупен“ колку останатите јузери што играа во одбрана до сега. :pos2:
Како и да е, ќе го пиеш.:zlo:
Не знам зошто стварно ама некако така ми стои у потсвест,ко да ми фали едно пивце,а некој треба да ми го купи!Batistuta напиша:Ах, го накурчивте Каитек
И се мислам дека некој должи пиво :baeh:
и јас мислам така али остај ги малце пари нека соберат :poss:Batistuta напиша:Ах, го накурчивте Каитек
И се мислам дека некој должи пиво :baeh: