да да тоа заборавив...1200 денари за индекс картичка за влез и незнам што друго беше (дали осигурување или нешто слично)А дали треба да се плати за некој трошоци како што се индекс,картички за идентификации,за партиципации во студентски организации и такви слични работи или само ова што го наброи погоре тоа е се?
Ахам на ФОН сум зошто...?? тама сум правен сум запишан...баш денес полагав Историја на државата и правото:smir:јас отидов ама се попишманив...нека го за испит...не само детективи..и правниците полагаа криминалистика денес:pos2:
TaZZ(BoomBoy) немој да ми кажеш дека си на ФОН?????
чудно ми дојде нешто...мислев дека тоа на 14 се полага :nesvest:Ахам на ФОН сум зошто...?? тама сум правен сум запишан...баш денес полагав Историја на државата и правото:smir:
а не отишол тој што неможел...затоа што сите се свесни дека без факултет си ништо денес...а ФОН не е како што бил пред 3 години!ФОН, кој не ошол, тој не завршил.
Еве: http://fon.edu.mk/content.aspx?cid=30&ln=mkстудиите за безбедност на Фон,како иде таа работа??? колку години/пари ова она??
години..2(постдипломски) 3 (додипломски)студиите за безбедност на Фон,како иде таа работа??? колку години/пари ова она??