ФОН-прв приватен универзитет во РМ

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Треба, 1200 ми се чини, за сите тие срања.

Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301
А дали треба да се плати за некој трошоци како што се индекс,картички за идентификации,за партиципации во студентски организации и такви слични работи или само ова што го наброи погоре тоа е се?
да да тоа заборавив...1200 денари за индекс картичка за влез и незнам што друго беше (дали осигурување или нешто слично)

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Полагавте денеска Криминалистика бе детективи...како поминавте...што прашања???:smir:

Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301
јас отидов ама се попишманив...нека го за испит...:pos2:
TaZZ(BoomBoy) немој да ми кажеш дека си на ФОН?????

Член од
29 август 2008
Мислења
255
Поени од реакции
23
Се додека учењето се плаќа тоа не е вистинско!

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
јас отидов ама се попишманив...нека го за испит...не само детективи..и правниците полагаа криминалистика денес:pos2:
TaZZ(BoomBoy) немој да ми кажеш дека си на ФОН?????
Ахам на ФОН сум зошто...?? тама сум правен сум запишан...баш денес полагав Историја на државата и правото:smir:

Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301
Ахам на ФОН сум зошто...?? тама сум правен сум запишан...баш денес полагав Историја на државата и правото:smir:
:toe: чудно ми дојде нешто...мислев дека тоа на 14 се полага :nesvest:

ФОН, кој не ошол, тој не завршил.
а не отишол тој што неможел...затоа што сите се свесни дека без факултет си ништо денес...а ФОН не е како што бил пред 3 години!

M

Mario Gómez

Гостин
Ако има некој на ФОН на економски тука, пожелно е да е со стипендија таму, нека ми пиши ПП или нека ме адне на мсн. :)

Thanx:pipi:

С

Спенсер

Гостин
студиите за безбедност на Фон,како иде таа работа??? колку години/пари ова она??

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301
студиите за безбедност на Фон,како иде таа работа??? колку години/пари ова она??
години..2(постдипломски) 3 (додипломски)
пари..мислам дека сеуште се како додипломските т.е по 2000 секоја+нешто ситно за ова - ова + нешто покрупно за книги кои немора да ги купиш:pos2:

Член од
30 јануари 2010
Мислења
7
Поени од реакции
0
Дечки кај Биљали имате полагано? Како поминавте? Ајде некоја напомена кажете...

Член од
30 март 2009
Мислења
251
Поени од реакции
20
Сакам да се запишам на ФОН, т.е. на одделот за детективи и безбедност

Гледав по веб страната, но би сакала некој што веќе го студира тоа, да ме информира повеќе. Може да комуницираме по ПП

Др.Офболи

Багабонти
Член од
13 јуни 2009
Мислења
145
Поени од реакции
3
Сакам да прашам за постдипломските на економскиот факултет колку треба да имаш просек за да се запишеш?

Kajgana Shop

На врв Bottom