Јас од се досега видов само два-три коментари дека треба не треба и толку. Некако не ми се верува дека има стварно толку дешавки како што викате.walker_girl напиша:Како тотално бескорисни?
Па си имаат добар провод учениците, да се исфураат 2 - 3 дена надвор од дома
Кршење лустери.....Па лустерите за тоа се ставени, за да се кршат. Кадите се измислени за да се преполнуваат со вода. Лигтовите се поставени за да се возиш нон стоп у нив. Фотељите и масичките у лобито се за да лежиш и да ставаш ноѕе на нив. Тоа е журка....:star:FortunE напиша:Да, како кученца избегани од дома! На екскурзиите се прават најголеми глупости. Јас кога бев во основно, забавата беше добра, но глупост до глупост се случуваше. Во хотелот во Крушево собите беа крш кога требаше да си одиме, не знам колку фотељи останаа искршени, плакарите шкртани, завесите извадени, па во ходникот пред да си одиме не` собраа и собиравме пари за штетата.
Во средно не ни отидов на екскурзија.
Да ти кажам искрено и јас не се сеќавам на се..:cug: ,ама, секогаш се наоѓа по еден барем, што памти некој момент,кој другите го испиле,па дел раскажува,дел додава и баш е забавно!:nesvest:mRnO напиша:Ili nema da se sekavaat na nisto...vo zavisnost kolku ispile
А бе зависи. Ние не смеевме да писнеме а не камоли да кршиме лустери, плакари, завеси да вадиме .. не се дешаваше такво нешто. Можеби таква генерација сме се погодиле. А за глупости .. зависи шо се подразбира под глупост во осмо одделение? Во добро сеќавање ми е екскурзијата од осмо .. се си беше во најдобар ред супер поминавме, башка посетивме интересни гратчиња. За месец дена одам на екскурзија .. сигурна дека тоа ќе биде нешто незаборавно! Е дека сега ќе се прават глупости тоа е факт. Секс ( додуша сексот не е глупост ), марихуана, кршење прозори, врати, регали, кинење перници, завеси, пијанчење, тепање итн.. Нормално е тоа адолесценти сме.:kez:FortunE напиша:Да, како кученца избегани од дома! На екскурзиите се прават најголеми глупости. Јас кога бев во основно, забавата беше добра, но глупост до глупост се случуваше. Во хотелот во Крушево собите беа крш кога требаше да си одиме, не знам колку фотељи останаа искршени, плакарите шкртани, завесите извадени, па во ходникот пред да си одиме не` собраа и собиравме пари за штетата.
Во средно не ни отидов на екскурзија.
mRnO напиша:Kakvi obrazovni ziti se? nemaat veze...samo se doaga do eden obrazovno-naucen zaklucok...od mnogu pienje boli glava