Упорни или попуштате?

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.730
Поени од реакции
9.840
Забвиси кога како,кога сум во право нешто нема шанси да попуштам,па и турско нека биде:icon_lol:
али у главно има многу тврдоглави па многу е тешко да искочиш на крај со нив.
 

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Се зависи од сиѕуација.Има моменти кога треба да се попушти ама пак некога не се давам зошто после може да ти се качи некој на глава:toe:
 
Член од
23 март 2008
Мислења
685
Поени од реакции
165
Da popustam,od pricina sto ne mozam da se dokazuvam cel zivot so debili,gi smetam izgleda ispod nivo i za toa im popustam,ispod cest mi e da se dokazuvam.A isreno i maka mi e.Nekade procitav ne znam koj bese psihijatarot imase objasneto edna mentalna vezba i verovatno ke moram da ja primenuvam vo idnina.Glasese vaka:
-koga se naogas vo konflikt ili nekoj nesporazuvam so nekoja licnost a veke nema sto da kazes i ne sakas da pocnes da se vregas vo stil kakov sto zas;uzuva volu svinjo i slicno ednostavno zamisli go gol.I toa ke ti pomogne ednostavno da go sprecis konfliktot da izleze od kontrola,bidejki ke ti padne smesno.
 
Член од
27 август 2008
Мислења
291
Поени од реакции
9
Pa ko pomal bev mnogu tvrdoglav, ama mi omekna glavata pa cesto popustam! Inace imam momenti koga ke me fati inaet i....:nenene:
 
Член од
8 јули 2008
Мислења
4.425
Поени од реакции
7.790
многу често се среќавам у расправии и такви ствари, кога сум у право за нешто, нема шанси да попуштам, а кога не сум у право попуштам, и го прифаќам мислењето на другиот
 
Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Ако сум сигурен во тоа за што разговараме дека сум во право ни под разно не попуштам евентуално може да се случи да попуштам кога ќе видам дека личноста е потврдоглава од магаре и не може ништо да и се докаже. Доколку грешам ако ми се укаже на грешката и се поткрепи со некој факт во ред е ќе си признаам и ќе пружам рака.
 
Член од
6 август 2007
Мислења
4.063
Поени од реакции
175
Зависи.. некогаш знам до крај да одам и да не попуштам..без разлика дали сум во право или не :)
А некогаш попуштам..
Уствари зависи ваљда од личноста со кога се расправам :)
 
Член од
22 август 2007
Мислења
550
Поени од реакции
16
Па зависи за што ......ама почесто сум упорна и настојувам да останам таква, посебно кога знам дека е така како што јас мислам или кога нешто многу ми значи.
 

*princess*

..SiMpLy GorGeOuS..
Член од
17 февруари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
21
Упорна,, до крај...често одам и по принципот -попаметниот попушта,, нормално со такви луѓе кога е тоа потребно..Инаку за сите други нешта сум упорна во остварување на моите цели и не губам надеж се до последен миг:pipi:
 

bad_girl

The girl you can't have
Член од
21 февруари 2007
Мислења
216
Поени од реакции
4
до скоро колку и да сум и да не сум во право ако треба 3 дена ке тврдев дека моето мислење е точно и ничие друго но некако ми здосади тоа ако некој неке да верува дека тоа што го зборам е точно не се замарам многу ама сепак никогаш нема да признаам дека грешам или дека некој друг бил во право:D:D:D
 
Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
па упорен сум додека сум во право, или бар додека мислам дека сум во право. кога ќе сфатам дека грешам тогаш си признавам :)
 

Tea ^^

★ loli pop ★
Член од
15 октомври 2008
Мислења
187
Поени од реакции
8
Секогаш имам свое мислење па макар и да е погрешно додека не ми влезе во главата дека е погрешно јас си терам по своето...Никогаш не попуштам, по тоа ме знаат и другарките и другарите, но ретко кога ќе попуштам затоа што некогаш брзо ми се разјаснат работите. Но сепак, сакам да сум своја, со свое мислење и свој став кој за кој сум сигурна и несакам да попуштам. :helou:
 

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Најчесто сум упорен и го бранам мојот став!:) Додека не помине границата и мора еден да попушти.:toe:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom