THE_CHOSEN_ONE
1903-2012
- Член од
- 13 август 2007
- Мислења
- 3.724
- Поени од реакции
- 1.333
Кој дел од постот не е точен ?страшно !
не знам дали е за плачење или за смеа.. али .. сепак ќе се насмеам на твојов бисер ..
Кој дел од постот не е точен ?страшно !
не знам дали е за плачење или за смеа.. али .. сепак ќе се насмеам на твојов бисер ..
Не е ствар до каење туку едноставно доаѓаш во ситуација каде што се прашуваш "добро што правам.." и во следнот момент ти се иде да се полиеш со киселина или да се самозапалиш пред собрание.Тоа е пример дека ете се случило се покајал некој... Но има луѓе кои не ги засега тоа и се среќни и задоволни со таквиот чин![]()
кога сам ќе сватиш тогаш нема мене да ме прашуваш и ќе се подразмислиш дали да пишуваш такви работи.. до тогаш не мислам јас да ти објаснувам.. пошо ќе биде бесполезноКој дел од постот не е точен ?
Не се праи паметен, вреѓаш.Кој дел од постот не е точен ?
А зошто едноставно не видиш од аспект кога две особи си се привлечни еден на друг, а не сакаат да се обврзуваат ?Не е ствар до каење туку едноставно доаѓаш во ситуација каде што се прашуваш "добро што правам.." и во следнот момент ти се иде да се полиеш со киселина или да се самозапалиш пред собрание.![]()
А што ако сексот е фантастичен, како никогаш досега што не си имала... те направи да свршиш три пати во една рунда?Значи не бива другарски секс затоа што секогаш едниот ќе се најде после тоа.. после ден.. два во ситуација да се запие и да плаче ко некој деген... Не дека сум го искусила... ама иам читано во списанија за ова...
Тоа е сосема разбирливо и прифатуем ако станува збор за таква ситуација. Ја се надоврзав на нешто друго, ама како и да е се согласувамА зошто едноставно не видиш од аспект кога две особи си се привлечни еден на друг, а не сакаат да се обврзуваат ?![]()
Пребарав со напишани повеќе опции немаше, а и што само мрчиш во секоја тема не ми е јасно убаво си кажа работа на модераторите е!мислам дека има мал милион теми за другарски секс на форумов ама нема везе тоа е работа на модераторите.
ова го пишувам по 69 пат дека тоа е нормална работа во мое опкружување само што некогаш знае да заврши фатално за едниот или двајцата.
Пример, мојот најомилен филм "Небо со боја на ванила" (vanilla sky) има таква случка. Кој го гледал знае за што зборувам.
дали тебе ти е цел јавно да им покажеш на сите колку си забеган? или тоа го правиш од преголема досада... и фала шо не просветли со твоите филозофии.. мислам дека на сите ни ги отвори очите.. посебно на тие шо ти лајкнале мислење..Е па појасни де малку за шминкањето, разбирам да се избањаш и да изгледаш ко човек али два саати бамборење пред огледало и голо меше и штикла и танга и курци и палци, па на крај сублимирањето на вечерта:
-Слушај маааааа, примети тој црниот/плавиот како ме гледаше цела вечер ?
Офтопик. Има веќе намалку 2 теми за ова.Жените имаат само една потреба, а тоа е да го направат мажот среќен.
И не, не е ова тролање, шовинизам или сл.
Ова е чиста вистина, жените се глупи сите до една.
Како тогаш рационално ќе го објасните феноменот "шминкање пред огледало"?
Седи два саати пред огледало за да направи да му се дигне на некој запален кретен во дискотека ?
Жените се антрополошки дегени, научно е докажано.
Јас ги сакам, и тоа многу али дека се глупи глупи се.
Многу голема досада признавам.дали тебе ти е цел јавно да им покажеш на сите колку си забеган? или тоа го правиш од преголема досада... и фала шо не просветли со твоите филозофии.. мислам дека на сите ни ги отвори очите.. посебно на тие шо ти лајкнале мислење..