Упатство за fuck buddies

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Тоа е пример дека ете се случило се покајал некој... Но има луѓе кои не ги засега тоа и се среќни и задоволни со таквиот чин :)
Не е ствар до каење туку едноставно доаѓаш во ситуација каде што се прашуваш "добро што правам.." и во следнот момент ти се иде да се полиеш со киселина или да се самозапалиш пред собрание. :)

Nymphadora

Емоцинално незрело џубре
Член од
2 февруари 2009
Мислења
986
Поени од реакции
1.672
Кој дел од постот не е точен ?
кога сам ќе сватиш тогаш нема мене да ме прашуваш и ќе се подразмислиш дали да пишуваш такви работи.. до тогаш не мислам јас да ти објаснувам.. пошо ќе биде бесполезно

а и ај да не одам офф топик со глупости да си кажам мое мислење..
не ми се случило досеа.. пошо другарите не сум ги гледала така... али јбг никогаш не знаеш шо може да се деси.. :)

Член од
6 ноември 2008
Мислења
1.115
Поени од реакции
1.372
Не е ствар до каење туку едноставно доаѓаш во ситуација каде што се прашуваш "добро што правам.." и во следнот момент ти се иде да се полиеш со киселина или да се самозапалиш пред собрание. :)
А зошто едноставно не видиш од аспект кога две особи си се привлечни еден на друг, а не сакаат да се обврзуваат ? :)

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Е па појасни де малку за шминкањето, разбирам да се избањаш и да изгледаш ко човек али два саати бамборење пред огледало и голо меше и штикла и танга и курци и палци, па на крај сублимирањето на вечерта:
-Слушај маааааа, примети тој црниот/плавиот како ме гледаше цела вечер ?

nescafe

за освестување
Член од
27 август 2009
Мислења
604
Поени од реакции
277
Вистината е дека помеѓу девојка и дечко неможе да има другарство, има ама и двајцата се загледуваат еден со друг понекогаш, е сега ако испадне нешто од тоа, може да се случат две работи или да биде катастрофа али тоа е многу ретко во повеќето случаи таквите љубовни врски опстануваат и се најдобри и од најдобрите.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Значи не бива другарски секс затоа што секогаш едниот ќе се најде после тоа.. после ден.. два во ситуација да се запие и да плаче ко некој деген... Не дека сум го искусила... ама иам читано во списанија за ова...
А што ако сексот е фантастичен, како никогаш досега што не си имала... те направи да свршиш три пати во една рунда?
Е да, тогаш сум сигурен оти ќе плачиш, ќе плачиш за повеќе секс!

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
А зошто едноставно не видиш од аспект кога две особи си се привлечни еден на друг, а не сакаат да се обврзуваат ? :)
Тоа е сосема разбирливо и прифатуем ако станува збор за таква ситуација. Ја се надоврзав на нешто друго, ама како и да е се согласувам :D

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
мислам дека има мал милион теми за другарски секс на форумов ама нема везе тоа е работа на модераторите.

ова го пишувам по 69 пат дека тоа е нормална работа во мое опкружување само што некогаш знае да заврши фатално за едниот или двајцата.
Пример, мојот најомилен филм "Небо со боја на ванила" (vanilla sky) има таква случка. Кој го гледал знае за што зборувам.

Член од
6 ноември 2008
Мислења
1.115
Поени од реакции
1.372
мислам дека има мал милион теми за другарски секс на форумов ама нема везе тоа е работа на модераторите.

ова го пишувам по 69 пат дека тоа е нормална работа во мое опкружување само што некогаш знае да заврши фатално за едниот или двајцата.
Пример, мојот најомилен филм "Небо со боја на ванила" (vanilla sky) има таква случка. Кој го гледал знае за што зборувам.
Пребарав со напишани повеќе опции немаше, а и што само мрчиш во секоја тема не ми е јасно убаво си кажа работа на модераторите е!

Nymphadora

Емоцинално незрело џубре
Член од
2 февруари 2009
Мислења
986
Поени од реакции
1.672
Е па појасни де малку за шминкањето, разбирам да се избањаш и да изгледаш ко човек али два саати бамборење пред огледало и голо меше и штикла и танга и курци и палци, па на крај сублимирањето на вечерта:
-Слушај маааааа, примети тој црниот/плавиот како ме гледаше цела вечер ?
дали тебе ти е цел јавно да им покажеш на сите колку си забеган? или тоа го правиш од преголема досада... и фала шо не просветли со твоите филозофии.. мислам дека на сите ни ги отвори очите.. посебно на тие шо ти лајкнале мислење..

Acohipmk

Манипулативна кокошка.
Член од
3 ноември 2008
Мислења
1.459
Поени од реакции
2.016
Жените имаат само една потреба, а тоа е да го направат мажот среќен.
И не, не е ова тролање, шовинизам или сл.
Ова е чиста вистина, жените се глупи сите до една.

Како тогаш рационално ќе го објасните феноменот "шминкање пред огледало"?
Седи два саати пред огледало за да направи да му се дигне на некој запален кретен во дискотека ?
Жените се антрополошки дегени, научно е докажано.
Јас ги сакам, и тоа многу али дека се глупи глупи се.
Офтопик. Има веќе намалку 2 теми за ова.

Ако се жените глупави автоматски и ти си глупав а воедно и сите мажи кои имаат потреба од жени.
Незнам дали може да замислиш, но не сите жени се шминкаат 2 саати пред огледало, и не сите жени се дотеруваат за во дискотека, некои тоа го прават за дечкото, мажот и кратко се шминкаат.
Он. Не преферирам.

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
дали тебе ти е цел јавно да им покажеш на сите колку си забеган? или тоа го правиш од преголема досада... и фала шо не просветли со твоите филозофии.. мислам дека на сите ни ги отвори очите.. посебно на тие шо ти лајкнале мислење..
Многу голема досада признавам.
Имам дедлајн во среда работам на друг поголем проект моментално, а бркам и трет проект.

Kajgana Shop

На врв Bottom