Упатство за fuck buddies

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.634
Поени од реакции
34.026
Сите нешо само делат совети, а мене ме интересира, што ќе се случи ако еден од тие фак бадис се заљуби во другиот? Или пак едноставно посака врска, а другиот пак пројавува знаци на љубомора
Душо, читај повеќе не само меѓуредови.
Темава не е како да се дојде до fuck buddies, туку како да се одбегнат баш такви ситуации.

Инаку, доста реално прашање, ама доста забележително ќе го изигнорирам. :)

Член од
2 април 2007
Мислења
96
Поени од реакции
12
Душо јас никаде не прашав како да се дојде до фак бади, туку прашав што ќе се случи доколку после одреден период и покрај избегнување на милион ствари за да не дојде до тоа...еден сончев ден.....еден од нив се заљуби..........а и другиот не е рамнодушен ама не се препушта на моментот....( и знаеш што прашав да не повторувам)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
If that happens, well, let the nature take its course, capisce?!

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Јас еднаш читав дека жените емоционално се поврзуваат во текот на сексот со партнерот, што не е случај и со мажите тие се индиферентни, ова сум го почуствувала и самата јас така што мислам дека жените не можат да бидат баш погодна страна за фак бади.

V

[vladimir]

Гостин
Јас еднаш читав дека жените емоционално се поврзуваат во текот на сексот со партнерот, што не е случај и со мажите тие се индиферентни, ова сум го почуствувала и самата јас така што мислам дека жените не можат да бидат баш погодна страна за фак бади.

Pa pocesto zenite igraat uloga na fusk frendici, otkolku mazite.
E sae dali se povrzuvate emocionalno ili ne neznam, ama koga veke ste se nafatile na takov odnos bez obvrski samo sex so nekoj maz togas vi e ubo.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.930
Поени од реакции
12.513
Абе жените се многу јаки на уста, посебно се јаки кога читаат БЉАК списанија...исти сме бејби, само шо вие знаете подобро да изглумите морал...ние барем сме колку толку по искрени.:smir:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
I have a couple of fuck buddies, we like it, it is plain and simple, sometimes we have sex, sometimes we make love, but in the meantime, we go home to our respective halves and enjoy.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
I have a couple of fuck buddies, we like it, it is plain and simple, sometimes we have sex, sometimes we make love, but in the meantime, we go home to our respective halves and enjoy.
respective halves?
fuck buddy = се прифаќа
fuck buddy + relationship with another partner = cheating

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Жифти мама?? Од кај сеа тоа.

Море, ееј, имља различни поимања на светов и веков од тие застарените, малограѓански!

Ако може педерлааната чмароотечена хомиславија да се шета за раченца и гордно со намнкано усне да праѓа нежни пољупчиња на некој Буч или Шерилин, ондак и ние, нормалните, промискуитетни, полигамисти, ќе си имаме право да се опајдаруеме.

Плус, читинг е факинг фејкинг јур харт! Нема читинг ако ги сакаш сите твои. Доста м,и го дрвите, стопати сум ви оббјаснил. Вашите нискоземни и назадни булшитојни квазиморалистики, на друг, мене не!

Јас сум ГОРД полигамист.

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Сите нешо само делат совети, а мене ме интересира, што ќе се случи ако еден од тие фак бадис се заљуби во другиот? Или пак едноставно посака врска, а другиот пак пројавува знаци на љубомора и му прија да биде со девојката, но иако е веќе и он зацопан свесно бега од тоа, и остава на гледање само еднаш неделно...демек за да не си здосадат...шо мислите вие има ли тоа шанси за врска:back:?
Јас мислам дека и да има ќе биде потребно многу време за да се реализира целта....но што потоа?
Решение на овој проблем е во кажување на вицот со мечката и ловецот:
„Ами ти бе, на лов идеш или на ебење?!

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Жифти мама?? Од кај сеа тоа.

Море, ееј, имља различни поимања на светов и веков од тие застарените, малограѓански!

Ако може педерлааната чмароотечена хомиславија да се шета за раченца и гордно со намнкано усне да праѓа нежни пољупчиња на некој Буч или Шерилин, ондак и ние, нормалните, промискуитетни, полигамисти, ќе си имаме право да се опајдаруеме.

Плус, читинг е факинг фејкинг јур харт! Нема читинг ако ги сакаш сите твои. Доста м,и го дрвите, стопати сум ви оббјаснил. Вашите нискоземни и назадни булшитојни квазиморалистики, на друг, мене не!

Јас сум ГОРД полигамист.
Апсолутно се согласувам. Но, поентата која ја бркаме ние оправдувачите на хомосексуалноста е дека оние кои се чувствуваат така заедно се сложиле дека е во ред. Што значи, ако ти и твојата сакана сопруга заедно се сложите дека е во ред да лижете туѓи полови органи и да голтате семе од други партнери додека официјално сте со бурма на рака или барем сте се сложиле да ја претставувате сликата која таа бурма ја носи без оглед на нејзиното присуство на вашите прсти, тогаш секако дека тоа не се смета за читинг, туку за богата љубовна игра... и тоа е исто толку прекрасно и либерално колку што е хомосексуалноста.

Да оправдуваш како убиваат црнец зашто е гнасно копиле а да се повикуваш на човечност кога убиваат белец е сосема нормална работа... ако си ниско интелигентна амеба. Ако си човек, би требало да имаш разум.
Последниот пасус не е насочен кон Garfild, туку општо.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ako ne e nasocen kon mene ne morase so mali bukvi neli :)

I koga sme kaj fuck buddies i crncite, da spomenam dve raboti:
1. Fuck buddy e rabota na vzaemen dogovor.
2. Crncite ne smeat da se ubivaat oti ke nema koj da raboti meanial jobs :) :)

Osven ako ne se slozime za Gay registration amd their gainfull supervized employment za poleznost nivna.

Nejse, sega na strana, da prasam (nenasoceno kon nikogo posebno, ami kon site), dali fuck buddies prejudicira actual fuck? Mislam, onaka, od pust neebitis nasekade (author excluded) duri i ocajnicki se baraat upatstva za nekakvi fuck (buddy-nja) ili ima nesto koe mi promaknalo vo sive ovie muabeti?
Deka se povekje ima internet fraeri i fraerki koi od jadenje lajna ja zgolemija prodazbata na Listerine ili navistina imanjeto samo cybersex i mentalna masturbacija doveduva do moment na ocajnicka potraga po srodna dusa zapatena od neebitis takugjere?

Onaka, deka, samoto fuck buddy prenudicira vekje iman sex, sto mi se cini, mnozina forumdzii, osven preku webcam, vo posledno vreme, go nemaat!?!

Член од
2 април 2007
Мислења
96
Поени од реакции
12
Решение на овој проблем е во кажување на вицот со мечката и ловецот:
„Ами ти бе, на лов идеш или на ебење?!

Хахах, значи на никој овде не му се случило такво нешто да се заљуби во пријателчето за секс, аааааааааа бравос тогаш на храброста и на успешноста во чување на емоциите........

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
E za zaboraviv: pokraj neebitis chinicus i cybersex, mnozina polzuvaat lanata mesto real time sex!

Fuck buddies - make sure before you engage in fuckbuddying to check if the person is a LANATA person or his/hers breath stinks of shit and excrement and are not using Listerine!

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Фак бадис уште една од многуте блувотинско западњачка норма пласирана во сервис за послужување како општествено прифатлива
Хахах, значи на никој овде не му се случило такво нешто да се заљуби во пријателчето за секс, аааааааааа бравос тогаш на храброста и на успешноста во чување на емоциите........
Можеби немаат емоции:lud:

Kajgana Shop

На врв Bottom