Унија на ниските кајганџи(к)и

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.898
Поени од реакции
11.205
Се тешам со Ал Пачино, Том Круз и Ајнштајн :D

171cm

N

Nessa Alcarin

Гостин
Јас 1.63, дечко ми 1.90 и не се жалам... Има добра страна што сме толку разлика. Ќе почнам да пиштам да вриштам за нешто (како пекинезер) и ќе стане, ќе ме грабне и тишина одма.... :D :D :D :D :D

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.898
Поени од реакции
11.205
Има тема унија на слабите кајганџии и кајганџики па си велам да отворам тема за ниските кајганџии/кајганџики.Сите ниски слободно нека си постират овде па можеби некој ке даде рецепт како да се извишиме и сл.

Еве јас ке почнам...висока сум само 156 и нормално сакам да сум повисока....Ајде и вие искажете се шо ви леши на душа и ви е тешко...се во врска со висината:smir:
Таман како за мене :D
Иначе во средно си добив надимак Мали али тогаш уште понизок бев од овие 171/2 што сум сега :)

S

Shellshock nam67

Гостин
да не слушнам појќе комплекси за висина ;) важно е да сте живи и здрави се другото ќе си дојде во животот (y)
--- надополнето: Jul 13, 2011 1:39 PM ---
Еј супер, и ја сум 156, али имам скоро 16 години па уште си се надевам дека ќе пораснам хаха. Ако има некој рецепт како да се извишам слободно нека пише :) Досеа сите дечковци биле колку мене високи, со исклучок на еден што му бев до рамо :vozbud: грeотка :/
најубајте жени во свет се твоја висина колку е повисока жената губи на женственост (y)
--- надополнето: Jul 13, 2011 1:42 PM ---
Последен пат кога се мерев имав некаде 157-8. Убаво ми е на оваа висина, ама и не би било лошо да извишам малку.
таман си си најубата висина (y)

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Таман како за мене :D
Иначе во средно си добив надимак Мали али тогаш уште понизок бев од овие 171/2 што сум сега :)
Јас порано имав комплекс ради висината ама сега немам.Кој нема во нозете има во главата :P .

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Треба да имате помалку од 170 за машко и помалку од 155 за женско за да речете дека сте ниски, другите само се фалите, срам да ви е ;).

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Треба да имате помалку од 170 за машко и помалку од 155 за женско за да речете дека сте ниски, другите само се фалите, срам да ви е ;).
Ajде, јас со моите 156 цм изобилувам со височина..

Kajgana Shop

На врв Bottom