Да, добредојдена си1.65 Am I welcomed ?
jas sum 175 sm abe toa e prosek vo makedonija prijatele visinata e taman vazno e da si vo dobra forma mozi da si visok 190 kako eden moj drugar ama da si slabo razvienСе тешам со Ал Пачино, Том Круз и Ајнштајн
171cm
Таман како за менеИма тема унија на слабите кајганџии и кајганџики па си велам да отворам тема за ниските кајганџии/кајганџики.Сите ниски слободно нека си постират овде па можеби некој ке даде рецепт како да се извишиме и сл.
Еве јас ке почнам...висока сум само 156 и нормално сакам да сум повисока....Ајде и вие искажете се шо ви леши на душа и ви е тешко...се во врска со висината:smir:
најубајте жени во свет се твоја висина колку е повисока жената губи на женственостЕј супер, и ја сум 156, али имам скоро 16 години па уште си се надевам дека ќе пораснам хаха. Ако има некој рецепт како да се извишам слободно нека пише Досеа сите дечковци биле колку мене високи, со исклучок на еден што му бев до рамо грeотка :/
таман си си најубата висинаПоследен пат кога се мерев имав некаде 157-8. Убаво ми е на оваа висина, ама и не би било лошо да извишам малку.
Am i welcomed too?На 15 години 1.80 и нешо.Влагам тука или аут корпа чао?
Јас порано имав комплекс ради висината ама сега немам.Кој нема во нозете има во главата .Таман како за мене
Иначе во средно си добив надимак Мали али тогаш уште понизок бев од овие 171/2 што сум сега
Ajде, јас со моите 156 цм изобилувам со височина..Треба да имате помалку од 170 за машко и помалку од 155 за женско за да речете дека сте ниски, другите само се фалите, срам да ви е .
За еден сантиметар не си ниска, биди среќна .Ajде, јас со моите 156 цм изобилувам со височина..