- Член од
- 6 јануари 2011
- Мислења
- 1.059
- Поени од реакции
- 2.684
Зависи на колку години ти дошла првата менструација...И јас сум шорти
15год.
159 цм
Шо викате , имам некоја шанса уше некој цм да пораснам, или готово е растењето за мене?
Зависи на колку години ти дошла првата менструација...И јас сум шорти
15год.
159 цм
Шо викате , имам некоја шанса уше некој цм да пораснам, или готово е растењето за мене?
Како готово, до 18 можеш да растеш имаш уште многу време .И јас сум шорти
15год.
159 цм
Дај какви вежби се тоа?Како готово, до 18 можеш да растеш имаш уште многу време .
Од 160 до 170 е одлично за женско а ти за еден сантиметар ја фаќаш таа граница. Постојат вежби за раст и ако ги правиш редовно големи шанси имаш да пораснеш уште 3-4 сантиметра а можеш да се запишеш и на кошарка и одбојка исто ќе се извишиш уште малку .
Уживај, таман си со висината .
Треба и да спиеш со нив убаво ти пишува на упатството.Одвај 163 и со тежок комплекс поради висината се додека не наполнив некои 15/16 години.
Подоцна, открив дека постојат 10-сантиметарски штикли и никогаш веќе не се симнав.
cekaj dur go otkries penisot.Одвај 163 и со тежок комплекс поради висината се додека не наполнив некои 15/16 години.
Подоцна, открив дека постојат 10-сантиметарски штикли и никогаш веќе не се симнав.
Што е тоа?cekaj dur go otkries penisot.
Ти на колку години го откри?cekaj dur go otkries penisot.
Де бе ти мислиш дека си ниска? Ееее како јас да ја имав твојата висинапримате со 170?
до кај е границата?