G
garthok
Гостин
Многу знаат на форумов кој е онJaс би ја крстил Драган Ѓаконовски Шпато. Oзбилно, најозбилно.
Многу знаат на форумов кој е онJaс би ја крстил Драган Ѓаконовски Шпато. Oзбилно, најозбилно.
Тоше беше личност која го слушаа само младите. Откако почина се прошири неговото ,,спојување" кон постарите и мнозинството. Има доволно работи во државава кои носат негово име, не мора се да е крстено исто.Значи Слаткар бил прифатен од младите, зборувам за широката публика, од старо до младо во Македонија. Тоше беше таква личност која ги спојуваше генерациите, за Слаткар не ни слушнале постарите, а веројатно ни за Мизар. Како што кај младите не била популарна Вања Лазарова или Васка Илиева.
Многу знаат на форумов кој е он
I toa tablata ke ja staat na treti avgust vo 4 i pol sabajle so policiska asistencija so 650 alfi, zelki, orangutani...Мара Бунева ќе ја крстат и чао пријатно.
Подобро не можеше да опишеш.Тоше беше личност која го слушаа само младите. Откако почина се прошири неговото ,,спојување" кон постарите и мнозинството.
Звучи футуристички, ама не и популистички - тоа се бара....Нека ја крстат Бис - Без, освен што се меѓу првите рокенролерии некако футуристички звучи @Dave