Улична и урбана фотографија (ваши дела)

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
Колку треба да не ја поднесуваш жена ти за да рибариш во ова време, во Вардар? :pos:
Може на типот му пукнало филм и од жена и од швалерка и отишол да лови риби ама од Вардар.:)

Член од
19 октомври 2012
Мислења
17
Поени од реакции
6
Може на типот му пукнало филм и од жена и од швалерка и отишол да лови риби ама од Вардар.:)
Naletal na nekoja ko leandra :LOL:
--- надополнето: 1 декември 2012 во 20:40 ---
Колку треба да не ја поднесуваш жена ти за да рибариш во ова време, во Вардар? :pos:
Ili ke igras igri po cel den pred kompjuter ili na vardar

чкчк

Аргат
Член од
11 јануари 2012
Мислења
240
Поени од реакции
237
Ми ги собравте допаѓањата од сликата хахаха,али оправдано поготово за на Acid коментарот.
Стварно незнам што му беше маката на човекот...али девојка ми ја откри сцената ,јас само наместив сталакот и фотнав и за среќа човекот седеше многу мирен.:pipi:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.484
Со статив, или телото беше потпрено на нешто? :)
Малце како да е измрдано, ама малце... Користиш remote или местиш после 2 секунди да штракне? Ако го кликаш рачно копчето, можеби затоа... :)

чкчк

Аргат
Член од
11 јануари 2012
Мислења
240
Поени од реакции
237
Со статив на 5 секунди го стаив за да има некоја секунда плус да се стабилизира.Кога ке мавнеш зум ептен се приметува дека малку е измрдано ама сликав од многу лошо место,плус врнеше тие денови мека беше земјата и беше буквално вака / ,и немав батерија во даљинското...

Член од
25 октомври 2008
Мислења
541
Поени од реакции
77

бтв со телефон е сликано а и аматер сум во сликањето само пусти мерак шо го имам :D

Kajgana Shop

На врв Bottom