Уапсен Бајруш Сејдиу!

nako

No1
Член од
22 јануари 2006
Мислења
918
Поени од реакции
35
Bajrush bese golema riba , no ima i mnogu golemi ribi , za koi niti se zboruva vo javnosta , a kamo li da odgovarat za delata.
Koga veke se uapsi Bajrush , treba da se uapsat i nacalnici , sudii , policajci , carinari , ministri , gradonacalnici , sportski rabotnici ... mozebi i premieri.
Се апсат, но секое апсење одма се додава политичка димензија, бил од таму, бил од ваму...

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
ABC, Dancho Shuturkov nikogash ne rabotel kako sloboden strelec.Toj bil samo "chinovnik" na sluzbata, no bidejki bil "menager" vo odelot shverc na cigari dobival i "BONUSI".
Visochinata na "BONUSITE" e vo zavistnost na koj na koe skalilo e vo hierarhijata na SEMEJSTVOTO-SLUZBATA.
Da te POTSETAM tebe i ostanatite vo Makedonija na vrvot beshe i e Branko Crvenkovski.
Мислиш дека е сеуште,па тогаш зошто не го апсат тој капото бе?

Poleka be Zevsus, ne trchaj kako zdrebe pred ruda, te vrabotija vchera vo sluzbata i odma se znaesh.Gledash deka ni shefot vash SLOBODAN Bogoevski neznae se.
Не знае,или не сака да каже се што знае?:toe:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
pa ako slobodan kaze se togas ke pagaat mnogu jaki ribi vmesani vo atentot
Мислиш на “сомови“,или имало и “риби“ вмешано во атентатот?Па Слободан може комотно и сам да “падне“ доколку продолжи да шепоти а да не кажува.:toe:

Член од
29 јуни 2005
Мислења
1.284
Поени од реакции
14
Мислиш дека е сеуште,па тогаш зошто не го апсат тој капото бе?

ABC de be, pa zar sam ke se apsi.
Postavi edno prashanje ,ke go povtoram povtorno: "Kolku zel Branko i kolku upotrebil za "prestruktuiranje" na VMRO DPMNE od 1996 pa do..."
Vo odgovorot na ovaa prashanje lezat objasnuvanjata za Ljubchoviot bugarski pasosh, za Ljubevata pregolema zelba da stane predsedatelski kandidat,za Filipovata posvetenost da mu pomogne na Ljubeta, za......

Не знае,или не сака да каже се што знае?:toe:
Jas rekov neznae se.A za kazuvanje kazuva kolku misli deka treba.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
ABC de be, pa zar sam ke se apsi.
Postavi edno prashanje ,ke go povtoram povtorno: "Kolku zel Branko i kolku upotrebil za "prestruktuiranje" na VMRO DPMNE od 1996 pa do..."
Vo odgovorot na ovaa prashanje lezat objasnuvanjata za Ljubchoviot bugarski pasosh, za Ljubevata pregolema zelba da stane predsedatelski kandidat,za Filipovata posvetenost da mu pomogne na Ljubeta, za......
Jas rekov neznae se.A za kazuvanje kazuva kolku misli deka treba.
Бранко не апси,Бранко само може да амнестира.А за Слободан кажувам дека мисли помалку одколку што треба па со тоа сам се закопува.

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
Sejdiu ke bide kaznet isto za plukanje najavno mesto za 50 evra ..toj pluknal za vreme na priveduvanjeto

hahahahahhahahaa

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Sejdiu ke bide kaznet isto za plukanje najavno mesto za 50 evra ..toj pluknal za vreme na priveduvanjeto

hahahahahhahahaa
Го приметив моментот, дур го даваа на А1 ми се чини спрoведувањето негово од полицискиот џип до судот, исфрли еден сочен шлаем "од пета" и искоментирав дека уште 50 евра (или 3 штеки марлборо на бит пазар :) ) ќе треба да плати :)

Него, на тутунскиот бос му сметал чадот од цигари во затворската келија...

http://www.a1.com.mk/video-home.asp?VideoID=273

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.903
хаха ебати,50 евра казна хихихих
смешки ејјјјјј
он има миљони украдено и прешверцувано,а го казнат 50 евра:pos2:

D

DartWader

Гостин
оф топик ама морам да ја поздравам кумановската полиција т.е поединците што помагале на Б.С сега на пониска функција .

со песната

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
Bajrush bese golema riba , no ima i mnogu golemi ribi , za koi niti se zboruva vo javnosta , a kamo li da odgovarat za delata.
Koga veke se uapsi Bajrush , treba da se uapsat i nacalnici , sudii , policajci , carinari , ministri , gradonacalnici , sportski rabotnici ... Mozebi i premieri. se soglasuvam.mozebi ke se upasat mozebi ke se kaznat , megjutoa najvazno e sto kes epresece kanalot na nelegalnost.a loso ke bide ako otide murto dojde kurto.mislam da se zamenat ulogite.:toe:

Член од
29 јуни 2005
Мислења
1.284
Поени од реакции
14
Strumichani molchat a "mechkata pochnala da igra vo nivni dvor".

Акцијата „Пепел“ ја зафати и Струмица. Вечерва полицијата го приведе сопственикот на фирмата „Поппецо табак“, овластен дистрибутер на цигарите што ги произведува тутунскиот комбинат од Куманово за југоисточна Македонија.
Според првичните сознанија до кои дојде А1, при претресот на домот и двата магацини на фирмата, полицијата запленила околу девет тони цигари.
Неофицијално, најголем дел од запленетите цигари во магацините на „Поппецо табак“ биле со фалсификувани бандероли.
Акцијата „Пепел“ што ја спроведува МВР се прошири во Струмица, но и во други градови во Македонија, откако при апсењето на Бајруш Сејдиу е откриена листата на лицата кои ја вршеле дистрибуцијата на цигарите од тутунскиот комбинат во Куманово.
Сопственикот на „Поппецо табак“ е приведен и се наоѓа на распит во струмичката полиција. Од МВР за утре најавуваат подетални информации за акцијата „Пепел“ во Струмица.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.340
Поени од реакции
6.022
Strumichani molchat a "mechkata pochnala da igra vo nivni dvor".

Акцијата „Пепел“ ја зафати и Струмица. Вечерва полицијата го приведе сопственикот на фирмата „Поппецо табак“, овластен дистрибутер на цигарите што ги произведува тутунскиот комбинат од Куманово за југоисточна Македонија.
Според првичните сознанија до кои дојде А1, при претресот на домот и двата магацини на фирмата, полицијата запленила околу девет тони цигари.
Неофицијално, најголем дел од запленетите цигари во магацините на „Поппецо табак“ биле со фалсификувани бандероли.
Акцијата „Пепел“ што ја спроведува МВР се прошири во Струмица, но и во други градови во Македонија, откако при апсењето на Бајруш Сејдиу е откриена листата на лицата кои ја вршеле дистрибуцијата на цигарите од тутунскиот комбинат во Куманово.
Сопственикот на „Поппецо табак“ е приведен и се наоѓа на распит во струмичката полиција. Од МВР за утре најавуваат подетални информации за акцијата „Пепел“ во Струмица.
Oткриена?Или Бајруш ја има отпеано??

lav

Член од
17 март 2005
Мислења
1.203
Поени од реакции
13

hahahahahhahahaa
На сличен начин е „суреден„ и големиот Ал Капоне во Америка..водечка личност на 20-сетите години од минатиот век.
Не за убиства и други (без живи сведоци) сторени криминални дејанија..ами за просто кажано...неплатен и тоа минорен (во однос на останатото) долг кон државата...ама е затворен..и си умрел
А од што умрел..останува ..за пошироката публика сеуште неодгатната тајна.

:toe:

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
На сличен начин е „суреден„ и големиот Ал Капоне во Америка..водечка личност на 20-сетите години од минатиот век.
Не за убиства и други (без живи сведоци) сторени криминални дејанија..ами за просто кажано...неплатен и тоа минорен (во однос на останатото) долг кон државата...ама е затворен..и си умрел
А од што умрел..останува ..за пошироката публика сеуште неодгатната тајна.

:toe:
davenje u kofa????? :) ...mislam na stariot dobar Al ???

Kajgana Shop

На врв Bottom