Турски авиони го нарушија воздушниот простор на Грција

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
Зошто мислам дека 517 години беше под робство ? Или онака другарски тоа било?
Сме биле и под византиско и под турско и под српско и под бугарско. И секој од нив нешто оставил, а повеќе уништил.

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
hahaha isto kako srbija moze samo od belgrad da go gleda kosovo. i ne se sekiraj ti za turcija koga ke dojde sledniot pat pak ke si bidete belgratski pasalak, a makedonija celosna kako sto si bila
Ајде што чекате.

Сме биле и под византиско и под турско и под српско и под бугарско. И секој од нив нешто оставил, а повеќе уништил.
Све што останало е од Српско. Не за џабе владеачката партија ги слави 9 Југовича. :smir:

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Богами не е лесно да си турчин, толкава земја со толку народ а да нема ни едно ебано острово на Егеј не само што предизвикува фрустрации туку и ги прави да се осеќаат ко говна. Така да им останува само да влегуваат во воздушниот простор од каде имаат убав поглед на Грчките острови. :tv:
hahaha isto kako srbija moze samo od belgrad da go gleda kosovo. i ne se sekiraj ti za turcija koga ke dojde sledniot pat pak ke si bidete belgratski pasalak, a makedonija celosna kako sto si bila
Зошто мислам дека 517 години беше под робство ? Или онака другарски тоа било?
Ве молам не претворајте ја и оваа тема во политика...Остајте сега Македонија, Србија и другите земји...Темата е за Турција и Грција и нарушувањето на Грчкиот воздушен простор од страна на Турците...

Админи ве молам доколку продолжи оваа дискусија членовите да бидат банирани од темата!!!

Инаке се извинувам за сликата на српскиот авион погоре, кога ја најдов темата таа слика веќе си беше ставена...

liana

ја знае вистината
Член од
10 август 2007
Мислења
687
Поени од реакции
45
Ова ме потсети на еден од моите тазе херои - типот што пред пар години изреагира фантастично пред еден обид на грчки пилот да си поигра со него :back:
На самото доближување на грчкато летало кон турското сакајќи да го заплаши, турчето реши да биде хард нат и не се помрдна, при што гркчето погина, а турчето со падобран падна во егејско море. Најреспектабилен ми е фактот што потоа одбива да биде спасен од грчката морнарица, одбива и да се качи на грчки хеликоптер, но се качува на еден брод што поминува. И фактот дека веднаш потоа го вади својот веќе веројатно нефункционирачки хеклер и го држи на нишан капетанот на бродот со наредба да не дозволи грчкиот хеликоптер да дојде до него

:zver:

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Ова ме потсети на еден од моите тазе херои - типот што пред пар години изреагира фантастично пред еден обид на грчки пилот да си поигра со него :back:
На самото доближување на грчкато летало кон турското сакајќи да го заплаши, турчето реши да биде хард нат и не се помрдна, при што гркчето погина, а турчето со падобран падна во егејско море. Најреспектабилен ми е фактот што потоа одбива да биде спасен од грчката морнарица, одбива и да се качи на грчки хеликоптер, но се качува на еден брод што поминува. И фактот дека веднаш потоа го вади својот веќе веројатно нефункционирачки хеклер и го држи на нишан капетанот на бродот со наредба да не дозволи грчкиот хеликоптер да дојде до него

:zver:

Секоја чест ако типов навистина направил така, ама зошто мислам дека сето ова е излажирано сценарио?

H

HITCH

Гостин
Турциве ептен ги играат педериве :pos2::pos2: дерман немаат ѓупциве :pos2::pos2::pos2: сепак најјако ми беше, не знам на точно која воена вежба беше, кога педерските пилоти немаа дозвола да соборат Турски авиони па само летаа зад нив ахахаха мислам дека беше онаа кога им ја донесоа скоро цела воена опрема на граница, ама не сум сигурна. Турциве знаат да се забавуваат ахаха

S

smart ass

Гостин
НАТО членки се.....сојузници,а сепак...барем за пилотите е јако-има догфајт а немаш одобрение да пукаш).

Треба грците да не реагираат,а истовремено прекршувањата да бидат под надзор на В.британија и франција....па потоа да ги клоцнат

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
Ма нека се испотепаат меѓу себе поубаво ќе биде без цигани..муслимани..ташаци

Silber

Peace/Salaam
Член од
31 март 2009
Мислења
500
Поени од реакции
15
A mnogu podobro da se bide musliman ili cigan otkolku makedonec idiot bez karakter kako tebe.
Kako tebe junaci samo vo forumot imaat tashaci da pishuvaat vaka.
Vo javnosta kako kokoska bi se spustal na zemja i bi digal opashkata.

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.435
Поени од реакции
5.128
Веќе го прават тоа....

НАТО членки се.....сојузници,а сепак...барем за пилотите е јако-има догфајт а немаш одобрение да пукаш).
Имаат право да пукаат, ако не ги следат предупредувањата доколку го нарушиле воздушниот простор...

Член од
24 јуни 2009
Мислења
448
Поени од реакции
165
Е добро де досадно им било на турците па решиле да се заебаваат

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554

A mnogu podobro da se bide musliman ili cigan otkolku makedonec idiot bez karakter kako tebe.
Kako tebe junaci samo vo forumot imaat tashaci da pishuvaat vaka.
Vo javnosta kako kokoska bi se spustal na zemja i bi digal opashkata.

Ај па вие да не сте поголеми јунаци ебаве, 200 курди си играат курот со вас.

S

smart ass

Гостин
Грешка....

Тоа ќе има непредвидливи последици...сега засега важно е да ја употребиме поддршката од Турција и САД....а потоа....ќе дојде прилика.

Турција не трпи неправди историски ,а и ние исто-но за војна...рано е

Kajgana Shop

На врв Bottom