Турски / Индиски / Шпански и останати „Ш“ серии - тема само за хејтери!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ajfer Mehmed, a 35-year-old housewife from Ohrid does not miss a single Turkish soap opera on TV.

"Everyone waits for the Turkish series to begin. At work, the main topics of discussion are the Turkish series and the latest episodes. Here in Macedonia there is not anything interesting on the TV, so people rely on these series," Mehmed told SETimes.

Macedonia television broadcasts from 560 to 610 minutes of Turkish shows per day.

:cuc:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Никогаш не верував дека ќе дојде денот кога ќе се израдувам што до мене допира звукот од шпански јазик (даваат некоја шпанска серија). Колку и порано да им се смеев на тие серии, подобро тоа наместо лоша синхронизација и индиска музика која ја тренира јачината на моите нерви.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Полошо од индиска музика во серија е македонска песна во турска синхронизирана серија.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
We gotta stop this shit as soon as possible:mad:

Си идев од факс со една другарка и нејзина другарка и таа другарката нејзина вика ај побрзо ќе ми почне Зет дома зет. Леле мајко милааааааа си рекооооооов...:facepalm::facepalm:

Штета убо чупе си е...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Пази сеа ваму:

https://www.facebook.com/54456cv

-Продукцерот:Дали многу го сакавте Сонер во Серијата?

-Ајлин:Па како да кажам..Даааа.Даааа.

-Продукцерот:Како ги сакавте симачите актерите во серијата?

-Ајлин:Сите Актери ги поздравувам..И ги Сакам а Посебно Ајча.Џемиле таа ми беше посебно како мајка.!

-Продукцерот:Особините кој Ајча Какви се се?

-Ајлин:Сосема Одлично//

-Продукцерот:Па СУпер.Која Боја ви е Омилена?

-Ајлин:Најомилена Боја ми е Розова.?

-Продукцерот:А Во кој град сакате најмногу да одите или држава..?

-Ајлин:Па..Незнам..Особено (Лондон,Истамбул,Луксембур.)
болдираните... продукцерот... е не можам бе! :pos:

Не е компјутер за секое дете, дефинитивно. :oops:

Флојдерка

Together we stand, Divided we fall..
Член од
7 април 2012
Мислења
336
Поени од реакции
340
Мене ми се блуе од индиските серии, на Арчана децата и пораснаа, колку неа станаа, а она уште млада и убава. А најјак ми е звукот кога некој ќе добие шамар како да го удриле со камшик!!!!
И уште нешто не ми е јасно, зошто кога застануваат со колите така силно кочат и квичат ???

Член од
19 август 2010
Мислења
975
Поени од реакции
1.890
Абе сега слушнав, Малечката Невеста уште се емитувала и не била воопшто при крај???? Човече, пред три години почна серијата :pos:

Туку, друго ми беше муабетов.
Си седам јас на интернет и на моиве им текна дека не гледале Бурни Времиња веќе подолго време.
И слушам јас во позадина трауматични звуци, виолини и некои епски песни. Некој типац и вика на женската: Јас знам дека ти ќе успееш. Ти мора да успееш. Девојката низ солзи само клима со главата. Дечкото продолжува: Знаеш зошто? Затоа што ти си ќерка на мајка ти.

:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

So fuckin' deep....

M

Moon Child

Гостин
Мене ми се блуе од индиските серии, на Арчана децата и пораснаа, колку неа станаа, а она уште млада и убава. А најјак ми е звукот кога некој ќе добие шамар како да го удриле со камшик!!!!
И уште нешто не ми е јасно, зошто кога застануваат со колите така силно кочат и квичат ???
А уствари возат по земјен пат :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom