Трчање или возење ролери по кеј

R

Razorblade Kiss

Гостин
Па трчање,онака убави 10 круга на стадион да се испразниш.Иако и ролерите се супер,јас повеќе сум за трчање.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Јас не сум баш по трчањето зашто имам кондиција за нигде...затоа повеќе сакам ролери да возам,секоја прилика кога можам ја користам да се дружам со нив на кеј

SANCTIMONIOUS

Мејд Ин Мацедониа
Член од
21 март 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
9
Трчање, али кога немам друга работа

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
На кеј само за трчање, друго ништо. hehe:
Мада одамна неам трчано на кеј, треба да се отиде. toae:

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Macedonian напиша:
На кеј само за трчање, друго ништо. hehe:
Мада одамна неам трчано на кеј, треба да се отиде. toae:
Ајде и мене ми се трча:helou:

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
трчање, трчање... сеа баш тргнав накај кеј.. само ако ми заврне!

Marinka

~petit etoile dans mon coeur~
Член од
7 март 2007
Мислења
590
Поени од реакции
2
Ролерки дефинитвно и најчесто сум на нив, а точакот ми е онака порелаксиран и опуштен...
Што е до децана добро, ама оние на ролери што буктаат количка со бебе, неможам да сфатам. Па тоа е бебе, мало и нежно, такво струење му штети, а башка што од две ленти, три зафаќаат, нема смисла...

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Точак си возам стално,некако најрелаксирачки ми е,не се замарам многу,си уживам во возење

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Почнав во последно време често да ролам на стаза... Само не научив да кочам бе. :pos:
Иначе интересно е, забавно... Една од ретките физички активности што не ме мрзи да ги извршувам. :)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.686
Поени од реакции
48.878
Трчање не фала поинтересно ми кога ке седнам на кеј на клупа темни цвикери , со литро и пол Газоза семки со сол( за Газозата да има примена) така релаксиран си седам си гледам жени со ролерки како ѕенѕаат лево-десно со кратки пантолончиња или се смеам со рибарине шо ја фрлаат трската во Вардар и се фрлаат на ракија Кога ке си отидам дома со убави мисли и избистрена глава се осеќам некако опуштено (што со трчање не се постигнува) и наполнети батерии за сите предизвици на животот:bilokojzbor: . КЕЈОТ Е НАЈКРШ МЕСТО ВО СКОПЈЕ КОЈ ГО НАПРАИ ТОЛКУ ДОБАР АЛАЛ ДА МУ Е....

KaZaN89

шуруп мајстор
Член од
2 јуни 2006
Мислења
193
Поени од реакции
25
Секое лето сум редовен "пациент" на кеј со точак. Уживам во таков вид на релаксација, малце да се издуваш, малце брза вожња, малце заебанција и поминува време, а сепак си направил нешто користно.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.376
Возам ролерки од кејот до карпош 3 (просто обожавам)

Kajgana Shop

На врв Bottom