- Член од
- 22 април 2008
- Мислења
- 405
- Поени од реакции
- 28
Кола,пари и добра гитара...
:nenene:Мислиш дека љубовта може да се купи со пари? И виножитото како ќе го купиш не ми е јасно:icon_roll
Твое мислење, но кога ќе коментираш коментирај без навреди. А ако мислиш дека љубовта се купува со пари тогаш паметот ти е обратно пропорционален со годините. Треба да си најдеш девојка која ќе те сака тебе, а не твоите пари. Можеш да го купиш нејзиното тело, но не и нејзините чувства. Всушност паметните девојки не се продаваат!па секако дека може... сигурно си уште малолетна девојче кое мисли дека живее во розов свет... ке се видиш кога ке пораснеш .... а виножитото секако неможе да се купи затоа што е безвредно (освен за малолетни празноглави девојчиња)
ке мислиш вака се додека си идеалистка и се додека си малолетна затоа што во тој период гледаш не подалеку од твојот нос.... само сум реален еден ден ке сватиш ... кога ке почнеш да работиш ке се види дали вака ке размислуваш или ке си речеш у право беше бастард! веруј ми љубовта е за до 18 години измислена е за секс без пари а после тоа незнам некоја која би се омажила ради љубов ...а маметните девојки како што ги викаш уствари не се паметни туку глупи кој не успеале да си најдат маж со пари.Твое мислење, но кога ќе коментираш коментирај без навреди. А ако мислиш дека љубовта се купува со пари тогаш паметот ти е обратно пропорционален со годините. Треба да си најдеш девојка која ќе те сака тебе, а не твоите пари. Можеш да го купиш нејзиното тело, но не и нејзините чувства. Всушност паметните девојки не се продаваат!
хаха не ги погодувај моите години, зашто ако идеме на погодување на години би рекна дека имаш 14 и дека си осмоодделенче кое сонува за богат брачен другар кој ќе ги ти оствари сите материјални желби. Јас како минува времето се повеќе сфакам дека парите се толку безвредни кога ќе ги споредиме со љубов. Има нешто лошо во тоа сам да заработуваш, да имаш свои пари? Треба да се бара некој/а што ќе те сака, а не што ќе те издршува. Има толку многу ,,паметни,, девојки кои стапиле во брак поради пари и на крајот пак останале бедни!ке мислиш вака се додека си идеалистка и се додека си малолетна затоа што во тој период гледаш не подалеку од твојот нос.... само сум реален еден ден ке сватиш ... кога ке почнеш да работиш ке се види дали вака ке размислуваш или ке си речеш у право беше бастард! веруј ми љубовта е за до 18 години измислена е за секс без пари а после тоа незнам некоја која би се омажила ради љубов ...а маметните девојки како што ги викаш уствари не се паметни туку глупи кој не успеале да си најдат маж со пари.
хаха не ги погодувај моите години, зашто ако идеме на погодување на години би рекна дека имаш 14 и дека си осмоодделенче кое сонува за богат брачен другар кој ќе ги ти оствари сите материјални желби. Јас како минува времето се повеќе сфакам дека парите се толку безвредни кога ќе ги споредиме со љубов. Има нешто лошо во тоа сам да заработуваш, да имаш свои пари? Треба да се бара некој/а што ќе те сака, а не што ќе те издршува. Има толку многу ,,паметни,, девојки кои стапиле во брак поради пари и на крајот пак останале бедни!