Поради голема заинтересираност, Кино Милениум организира “претпремиери“ на филмот „Трето полувреме“. Од недела (23.09) до среда (26.09) во 11:55 проекции на најочекуваниот македонски филм за оваа година.
Во пола секунда ме има на видеово
SKOPJE:
Od 23.9 do 26.9 - sekoj den VO PET DO DVANAESET vo kino "Milenium"
27.9 - gala-premiera
Od 28.9 - vo dnevni i vecerni termini vo Kino "Milenium"
BITOLA:
Od 28.9 sekoj den vo Centarot za kultura
OHRID:
Od 29.9 sekoj den, se dodeka ima publika
епа дечки штотуку се вратив од проекција и уште сум eпод импресии,ќе кажам само дека е добар,а повеќе ко ќе го изгледате и вие. А како некој шо прв пат ја гледа Катарина Ивановска во живо пошто беше присутна,навистина е прекрасна и во живо,не само по благо фотошопирани слики
Го гледав денес, не беше лош ама не беше и нешто посебно добар, просек (иако Дарко со големо срце го правел филмов). Љубовната приказна ми беше како веќе видена, Сашо си беше солиден (како и останатите), ама Катерина не ја бива за глумење. Другиот сегмент беше да се претстави состојбата во Македонија за време на втората светска војна преку фудбалскиот клуб Македонија. Со една реченица земена од филмов, “иако е вистина пак е клише“, таков впечаток ми остави, како клише, и се чини како да е правен за светот да види што било во Македонија и поради тоа приказната некако губи во динамичност. Да ремизирам, добро е снимен, слаба приказна, корисен како еден историски час, и тоа е тоа, 6-6,5 од 10.
А, и за да не се разликува премногу од другите наши филмови, и тука ќе видиме
Слабо нешто коментари, никој не беше на претпремиерата...?
Јас бев и можам да кажам дека очекувањата ми се исполнија. Неверојатен филм, навистина одлично снимен, посебен акцент е удрен на кинематографијата која е одлична, се гледа дека е користена најнова технологија, прекрасни локации и кадри фатени (посебно кога Ката изглегува од Охридско со голите цицки)
Катарина што не глуми не глуми, машката екипа беше одлична немам замерка за ниту еден. Се` од младите актери па до фантастичниот Емил Рубен!
10/10 од мене, морам уште неколку пати да го изгледам во кино... ова беше малце
Утре во 20 часот - Kaнал 5 во живо од црвениот килим на премиерата на Трето полувреме во кино Милениум . Се работи за специјална емисија, разговори со глумците, гостите и така натака.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.