Трета Израелско - Либанска војна.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.583
Поени од реакции
33.742
Ок, да не биде после ама ИО ме пцуе, ама Стефан ме закача, ама ова ама она. За сеа не ти паѓам на срамниве провокации и навреди, ама чисто да ти нагласам да не квичиш како што квичеше кога ИО те зашутира.
Значи признаваш дека се договарате за заеднички герила акции по геополитичкиве дискусии?
Ти колку време веќе пратиш... Ама ништо не научи. Не ми е јасно како не се покондури малку чисто само од пратење на муабетиве.
Автоматски споено мислење:

Животот го даде за нив, али они лицето не сакаат да му го гледаат
А пази крстот колицок мал цртеж е... И потсети ме, кој она бегаше од крст? :unsure:

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
4.875
Поени од реакции
4.999
Животот го даде за нив, али они лицето не сакаат да му го гледаат
Една „мала„ поправка на поимот „јудео-христијански„.

Тие два помими (вери, учења...), се одвоија уште пред 2000г. и денес немаат ништо заедничко, за што сведочат и Месијата и Неговите Апостоли и Црквата.

Чисто информативно...за да не испадне дека Јудаузмот, христијанството и Исламот се „исти„, само затоа што сепак имаат минимум „нзс„.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.991
Поени од реакции
5.605
па не ве читав некое време, отров беше темава.
Вие тврдите комунистички испостави знајте само едноумие и едномислие..Не трпите различни мислења и затоа не читаш...

Плус имавме нервен слом на еден овде самопрогласен експерт...

Интересантно е, да се дешава нешто....

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.330
Поени од реакции
4.127
Чисто зло е ова. Овие се избраните на ѓаволот а не на Бог.
А што мислиш, зградата која веке не постои, случајно е избрана за удар или има нешто зошто баш таа зграда е рокната? Зошто од толку згради околу, баш таа зграда настрада?

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.991
Поени од реакции
5.605
Нервен слом си имал? Сочуство, што побрзо да оздравиш. :unsure:
Ако бев јас ќе речев имав нервен слом. Реков дека тука имаше еден експерт кој доживеа нервен слом. Веројатно си пропуштал часови по Македонски ама ако има време ќе научиш.

А ако сам си се пронајде ти и ја ишкаш мувата од капата, тогаш кој ти е крив? Сам си рече, јас не...

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.583
Поени од реакции
33.742
А што мислиш, зградата која веке не постои, случајно е избрана за удар или има нешто зошто баш таа зграда е рокната? Зошто од толку згради околу, баш таа зграда настрада?
Значи неслучајно срушиле цивилна зграда со цивили во неа... Голема утеха за цивилите кои загинале.
Воено злосторство... Еј! ОК!! Но барем не е СЛУЧАЈНО воено злосторство. :unsure:

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.330
Поени од реакции
4.127
Значи неслучајно срушиле цивилна зграда со цивили во неа... Голема утеха за цивилите кои загинале.
Воено злосторство... Еј! ОК!! Но барем не е СЛУЧАЈНО воено злосторство. :unsure:
Не се прави невешт, кажи освен цивили што друго имало во таа зграда?

Kajgana Shop

На врв Bottom