Штом станарите ги известиле да се евакуираат, не е толку страшно.Чисто зло е ова. Овие се избраните на ѓаволот а не на Бог.
Штом станарите ги известиле да се евакуираат, не е толку страшно.Чисто зло е ова. Овие се избраните на ѓаволот а не на Бог.
Секако, заборавив на тоа.Штом станарите ги известиле да се евакуираат, не е толку страшно.
Богоубијците не можат (и по втор пат...) да бидат одбрани од Убиениот...Чисто зло е ова. Овие се избраните на ѓаволот а не на Бог.
Значи признаваш дека се договарате за заеднички герила акции по геополитичкиве дискусии?Ок, да не биде после ама ИО ме пцуе, ама Стефан ме закача, ама ова ама она. За сеа не ти паѓам на срамниве провокации и навреди, ама чисто да ти нагласам да не квичиш како што квичеше кога ИО те зашутира.
А пази крстот колицок мал цртеж е... И потсети ме, кој она бегаше од крст?Животот го даде за нив, али они лицето не сакаат да му го гледаат
Една „мала„ поправка на поимот „јудео-христијански„.Животот го даде за нив, али они лицето не сакаат да му го гледаат
Шабане, вчера 5 страни се напишаа на темава за ова..Спамерчич!Животот го даде за нив, али они лицето не сакаат да му го гледаат
па не ве читав некое време, отров беше темава.Шабане, вчера 5 страни се напишаа на темава за ова..Спамерчич!
Вие тврдите комунистички испостави знајте само едноумие и едномислие..Не трпите различни мислења и затоа не читаш...па не ве читав некое време, отров беше темава.
Нервен слом си имал? Сочуство, што побрзо да оздравиш.Плус имавме нервен слом на еден овде самопрогласен експерт...
А што мислиш, зградата која веке не постои, случајно е избрана за удар или има нешто зошто баш таа зграда е рокната? Зошто од толку згради околу, баш таа зграда настрада?Чисто зло е ова. Овие се избраните на ѓаволот а не на Бог.
Ако бев јас ќе речев имав нервен слом. Реков дека тука имаше еден експерт кој доживеа нервен слом. Веројатно си пропуштал часови по Македонски ама ако има време ќе научиш.Нервен слом си имал? Сочуство, што побрзо да оздравиш.
Значи неслучајно срушиле цивилна зграда со цивили во неа... Голема утеха за цивилите кои загинале.А што мислиш, зградата која веке не постои, случајно е избрана за удар или има нешто зошто баш таа зграда е рокната? Зошто од толку згради околу, баш таа зграда настрада?
Не се прави невешт, кажи освен цивили што друго имало во таа зграда?Значи неслучајно срушиле цивилна зграда со цивили во неа... Голема утеха за цивилите кои загинале.
Воено злосторство... Еј! ОК!! Но барем не е СЛУЧАЈНО воено злосторство.