Трета Израелско - Либанска војна.

• Креатор на темата Креатор на темата jamajka
  • Време на започнување Време на започнување
Кога успеа да го изгледаш видеото?

Ааааааа...значи, на Земјава се појави(л) уште еден пророк (кој знае кој по ред...), кој смета дека идната војна ќе биде водена ради поместувањето на магнетските полови...:(

Ааааааа...значи, на Земјава се појави(л) уште еден пророк, кој смета дека идната војна ќе биде водена ради поместувањето на магнетските полови...:(
Не е пророк бе, глеј го видеото.

Абе трапчо
Ок, да не биде после ама ИО ме пцуе, ама Стефан ме закача, ама ова ама она. За сеа не ти паѓам на срамниве провокации и навреди, ама чисто да ти нагласам да не квичиш како што квичеше кога ИО те зашутира.

Чисто зло е ова. Овие се избраните на ѓаволот а не на Бог.

Богоубијците не можат (и по втор пат...) да бидат одбрани од Убиениот...

Ок, да не биде после ама ИО ме пцуе, ама Стефан ме закача, ама ова ама она. За сеа не ти паѓам на срамниве провокации и навреди, ама чисто да ти нагласам да не квичиш како што квичеше кога ИО те зашутира.
Значи признаваш дека се договарате за заеднички герила акции по геополитичкиве дискусии?
Ти колку време веќе пратиш... Ама ништо не научи. Не ми е јасно како не се покондури малку чисто само од пратење на муабетиве.
Автоматски споено мислење:

Животот го даде за нив, али они лицето не сакаат да му го гледаат
А пази крстот колицок мал цртеж е... И потсети ме, кој она бегаше од крст? :unsure:

Животот го даде за нив, али они лицето не сакаат да му го гледаат

Една „мала„ поправка на поимот „јудео-христијански„.

Тие два помими (вери, учења...), се одвоија уште пред 2000г. и денес немаат ништо заедничко, за што сведочат и Месијата и Неговите Апостоли и Црквата.

Чисто информативно...за да не испадне дека Јудаузмот, христијанството и Исламот се „исти„, само затоа што сепак имаат минимум „нзс„.

game-fish.gif

па не ве читав некое време, отров беше темава.
Вие тврдите комунистички испостави знајте само едноумие и едномислие..Не трпите различни мислења и затоа не читаш...

Плус имавме нервен слом на еден овде самопрогласен експерт...

Интересантно е, да се дешава нешто....

Back
На врв Bottom