Трета Израелско - Либанска војна.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.787
Поени од реакции
21.327
Гојиве агресивни стануваат веќе.
Куртон глуп.
Не смо гоими.Мрзимо ги Евреи у као вас.Ама не се праимо препаметни и дека смо сфе управо како тебе и Ванлок крт што живи у бункер сс амфетамин и монитори како у вар собу и одвај чека нешто да се деси у сфет за да не спие и замара сс тфитер линкови.

Пренапоран е Ванлок у сфаку тему.Абе за лижафче да се дискутира он ке вика дека он најубаво га лиже од сфи.
А ти си само едно просто неизживеано човече кое не искочило од детску.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Непочитување Христијани дури и кога умираат за вас Евреите, тоа и тоа како има допирна точка со темава - каде ве има многумина кои имате некои романтични фантазии како Евреите имале некои симпатии за Христијаните (како мене и како повеќето овде во Македонија).
Автоматски споено мислење:

Да ти ебам мајката, тоа не е нешто што јас би го кажал. Ниту сум нешто посебно насилен, ама сепак добро е што сега во моментов не си ми овде пред мене (и од причини кои немам намера да ги зборувам овде на форум). Инаку обично искомплексирани луѓе со проблеми, вака имаат потреба да навредуваат непознати, и тоа на некоја споредна тема на муабет како оваа. Уште и мајки спомнуваш бе, демек онака суптилно, од таа моралната висина на која се замислуваш дека се наоѓаш.

Ај сега престани со вреѓање, последен пат ти кажувам со убаво.
Ти си експерт за суптилни провокации. Јас директно ти кажувам што имам. Никогаш не би ти рекол да ти ебам мајката и тоа и го мислам. Ти рече дека сум те пцуел, само ти демонстрирам дека не пцујам. Доволно е да те разоткријам овде пред сите каков лицемер си. Тоа е тоа што тебе те боли, дека те фатив во лицемерие и те разобличив, па почна со навреди. Мислеше дека ќе ти ќутам и се заеба. Сега си имаш трн во нога. Сам си го бараше.

Знам дека имаш патолошка потреба да го имаш последниот збор, ама не и овој пат. Сега ќе трпиш за сите гомна што ги изеде.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.594
Поени од реакции
33.751
Hezbollah Claims It Killed Over 70 Israeli Soldiers On Lebanese Soil During Clashes

teaser image
But the group also confirms that top cleric Hashem Safieddine is dead...

Ти си експерт за суптилни провокации. Јас директно ти кажувам што имам. Никогаш не би ти рекол да ти ебам мајката и тоа и го мислам. Ти рече дека сум те пцуел, само ти демонстрирам дека не пцујам. Доволно е да те разоткријам овде пред сите каков лицемер си. Тоа е тоа што тебе те боли, дека те фатив во лицемерие и те разобличив, па почна со навреди. Мислеше дека ќе ти ќутам и се заеба. Сега си имаш трн во нога. Сам си го бараше.

Знам дека имаш патолошка потреба да го имаш последниот збор, ама не и овој пат. Сега ќе трпиш за сите гомна што ги изеде.
Ти за мене можеш да мислиш што сакаш, тоа што не можеш да го правиш е да ме дискутираш мене лично на тема што нема наслов „Дускусии за Ванлок“.

Не знам во каков филм си влезен, ама ти велам вака со мајки спомнување сва среќа (моја а уште повеќе твоја) е што не си ми овде. Иако чисто се сомневам дека вака насилнички се однесуваш IRL (има последици, итн). Поназад и фамилии спомнуваше, очигледно си имаш ти некои сериозни проблеми но ова овде не е институција за решавање на такви проблеми.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.354
Поени од реакции
113.656
На фамилијата на војник Рисјанин што загинал за Израел, на воени гробишта не им дозволуваат едно мало крстче нацртано на плочата. Поентата која некако успева да ти избега, е дека моментов треба да ти го покаже следново: Евреите нешто не ги почитуваат ниту ги сметаат нешто поблиски Христијаните во однос на муслите. Не дека тоа не го гледаме и од убивањето палестински Христијани топтан со сите други Палестинци.
Ме боли кур. Те прашав дали имало закон/правило кој не дозволувал да се ставаат верски ознаки на гробовите, не за Христијани него општо за сите вери. Затоа ти викам, ако е така тогаш не гледам проблем во тргањето на крстот, а ако не е така тогаш е дно од потег.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.594
Поени од реакции
33.751
Еве ги, ги најдоа нацистите во Хезболах. Само прашање на време беше. :unsure:

Куртон глуп.
Не смо гоими.Мрзимо ги Евреи у као вас.Ама не се праимо препаметни и дека смо сфе управо како тебе и Ванлок крт што живи у бункер сс амфетамин и монитори како у вар собу и одвај чека нешто да се деси у сфет за да не спие и замара сс тфитер линкови.

Пренапоран е Ванлок у сфаку тему.Абе за лижафче да се дискутира он ке вика дека он најубаво га лиже од сфи.
А зошто бе Парва не го употребиш тоа игнор копчето... Ова едно 10-ти пат те прашувам, всушност секогаш кога вака си кажуваш маките колку ти сметам и јас и други. Кликни бе игнор, боље и за тебе и за сви. Вака само го утепа од потење колку нешто тебе те замарало и колку ти сметало. Како снегулка си мме, нежна и кревка. Аман со жалопојкиве, заморен си.

Ме боли кур. Те прашав дали имало закон/правило кој не дозволувал да се ставаат верски ознаки на гробовите, не за Христијани него општо за сите вери. Затоа ти викам, ако е така тогаш не гледам проблем во тргањето на крстот, а ако не е така тогаш е дно од потег.
Хаха, ти као мислиш овие атеисти се па не дозволуваат никакви верски ознаки. Де бе Стефан, ни ти не си толку наивен... Не дозволуваат ништо освен Јудеизам, па не ли прочита? Им сметал крстот на Евреите, ги навредувал. Дури и извадок извадив од новинарскиот напис, пошто знам дека ретко кој ќе го отвори линкот.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Ти за мене можеш да мислиш што сакаш, тоа што не можеш да го правиш е да ме дискутираш мене лично на тема што нема наслов „Дускусии за Ванлок“.

Не знам во каков филм си влезен, ама ти велам вака со мајки спомнување сва среќа (моја а уште повеќе твоја) е што не си ми овде. Иако чисто се сомневам дека вака насилнички се однесуваш IRL (има последици, итн). Поназад и фамилии спомнуваше, очигледно си имаш ти некои сериозни проблеми но ова овде не е институција за решавање на такви проблеми.
Ќе плачеш сега, не била темава за дискусии за Ванлок. Имаше време да престанеш да јадеш гомна, ама знаеш, кур од колено, оди гледај фудбал, скини ми се скурца... убаво те предупредив неколу пати ама продолжи да јадеш гомна.

Не се обидувај со психоанализи, едноставно немаш капацитет за тоа. Фокусирај се на кооперациски муабети, што е единствено за што те бива. Како евреите го владеат светот, холокаустот не се случил, се е завера, Израел праќа муслимани во Европа да ги ослабне своите сојузници... такви работи. Толку знаеш ти.

И не туку се курчи. Сум те навредил, а непознат си бил. Јас познат ти бев кога јадеше гомна?

Ако не сакаш да те спомнувам, престани да ме спомнуваш, едноставно е. Ама не ти дава патологијата, мора да го имаш последниот збор, нели?

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.594
Поени од реакции
33.751
Ќе плачеш сега, не била темава за дискусии за Ванлок. Имаше време да престанеш да јадеш гомна, ама знаеш, кур од колено, оди гледај фудбал, скини ми се скурца... убаво те предупредив неколу пати ама продолжи да јадеш гомна.

Не се обидувај со психоанализи, едноставно немаш капацитет за тоа. Фокусирај се на кооперациски муабети, што е единствено за што те бива. Како евреите го владеат светот, холокаустот не се случил, се е завера, Израел праќа муслимани во Европа да ги ослабне своите сојузници... такви работи. Толку знаеш ти.

И не туку се курчи. Сум те навредил, а непознат си бил. Јас познат ти бев кога јадеше гомна?

Ако не сакаш да те спомнувам, престани да ме спомнуваш, едноставно е. Ама не ти дава патологијата, мора да го имаш последниот збор, нели?
Јас тебе сум ти кажал скини ми се скурца? Пред да почнеш ти да навредуваш??
Па лесно може да се види тоа наназад, дали е така или ти си пациентот со специјални потреби за вакви глупости.

Кажувам јас на секој што ќе претера со замарање, со навреди и со провокации... Тогаш ти се правеше дека дискутираш, сега не правиш ни обид да изгледа дека дискутираш. Затоа еве и на тебе: Скини ми се скурца. Не е темава за мене, отвори таква тема ако толку сакаш да елаборираш за мојот лик и дело. Таму барем нема да си офтопик, а не дека и било каде на форумов смееш вака да се просераваш со навредување.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.621
Поени од реакции
42.151
Куртон глуп.

ти што правиш? Ти не знаеш 2+2 си нашол на геополитика да сереш, па и ти сметале дискутантите. Твојот придонес на било која дискусија е 0. Освен серење за тоа кој што прави.

Штом Ванлок ви смета, значи дека е на место типчето. Немате аргументи против него и квичите дека спамира. Ако не ви одговара, одете си на друг форум.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Јас тебе сум ти кажал скини ми се скурца? Пред да почнеш ти да навредуваш??
Па лесно може да се види тоа наназад, дали е така или ти си пациентот со специјални потреби за вакви глупости.

Кажувам јас на секој што ќе претера со замарање, со навреди и со провокации... Тогаш ти се правеше дека дискутираш, сега не правиш ни обид да изгледа дека дискутираш. Затоа еве и на тебе: Скини ми се скурца. Не е темава за мене, отвори таква тема ако толку сакаш да елаборираш за мојот лик и дело. Таму барем нема да си офтопик, а не дека и било каде на форумов смееш вака да се просераваш со навредување.
Не може друже Ванлок, ако сакаш да не зборуваме повеќе ќе мора да престанеш да ми се обраќаш. Твој е изборот.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.594
Поени од реакции
33.751

@Vanlok остај не ги цитирај два дена жити бога, ќе се вратат на теми како фудбал и филмови да си муабетат и раат ќе бидеме на темиве.
Не бе баче, навртени се овде. Не знам што е работата ама не е ни прв пат, ни прв случај... Само прв пат оволку хистерија гледам. Тоа е само прво.

Не може друже Ванлок, ако сакаш да не зборуваме повеќе ќе мора да престанеш да ми се обраќаш. Твој е изборот.
Не сум ти ја другар, или барем секако ти не си ми мене.
Јас се обраќам на кој сакам и кога сакам, и за разлика од такви како тебе - останувам во рамки на нормалност, и онтопик. Освен кога вака одговарам на навредување (и офтопик). Пошто ако не реагирам, насилниците како тебе само повеќе се силите и продолжувате повеќе да навредувате. Како што впрочем гледаме во последните цели неколку страни од темава оведе.

Всушност што порачуваш? Да не се протестира кога навредуваш, па уште мајки/фамилии итн... Тоа бил изборот? Во кој универзум е тоа нормално, па на татко ти да беше форумов пак немаше да биде нормално.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.354
Поени од реакции
113.656
У војнава ние сме Израел вие сте Хамас, така да Ванлок нема да победиш сигурно, може само како Синвар да завршиш. :D

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.594
Поени од реакции
33.751
:facepalm:

Иди избриши го крстот Стефан, ги вреѓа Евреите додека се молат.

Инаку една работа си прав. Скраја да е ама ако/кога на САД ќе им притреба кризно жариште во регионов, ќе ги пуштат УЧК да уништуваат како Израел сега што прави на Блискиот Исток. Истите работи ќе се случуваат и во такво скраја-да-е сценарио. Во тоа сценарио ние можеме да бидеме само паралела на Палестинците. УЧК секако се Израел... Па Косово веќе кажаа дека они биле Косово на Балканот.

Последно уредено:

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.594
Поени од реакции
33.751
Jaс буквално ти кажувам. УЧК е Израел, а ти може само бомбардиран да бидеш... Како што впрочем отворено ни кажаа тие со лајната во 2001-ва. Дека авионите биле на писта, и натоварени. Ама ти тогаш не знам колку години си имал и што те занимало. Секако не те занимале муабетиве, пошто извесно е - без навреда - дека појма немаш од тематикиве.

Kajgana Shop

На врв Bottom