Трендови во МК медиумите од кои ни се кења

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
10 znaci deka te saka

6 znaci deka te mami

12 znaci deka vi treba odmor

13 znaci deka bivsata ve saka

"nauchnicite otkrija X"

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Што е толку шокантно кога балканските Плејбој зајачици Станија, Ава Карабатич и Александра Накова се соблекле голи?
Тоа де, како демек, они пред 2 години позирале за икони, па сега е шокантно да се соблечат голи???
Нема ни најмалку да биде шокантно ако направат филм за Vivid, a не да се соблечат голи, ама сепак мислам дека тоа зависи што светец или светица ја пишува веста

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Што е толку шокантно кога балканските Плејбој зајачици Станија, Ава Карабатич и Александра Накова се соблекле голи?
Јас колку што знам, шокантно би било за Калиопи да се соблече гола, не жени кои што немаат проблем да шетаат топлес на национална телевизија.
За едно 2-3 години, гарантирам дека насловните на списанија, портали и слично ќе гласат вака:

ШОКАНТНО! ЕКСЛУЗИВНО! САМО ЗА ВАС И ВАШИТЕ ОЧИ:

(Име на рендом старлета/позната личност) се согласи да се слика скрос облечена!

Деталите повеќе во наредниот број! Не пропуштајте ја оваа единствена можност да ја видите (име на рендом старлета/позната личност) целосно облечена!!:vozbud:

Член од
13 март 2012
Мислења
478
Поени од реакции
128
Телевизија веќе не ни гледам зошто веќе со години го тапат истото па истото или ке гледаме филмови или серии кој 365 дена ги репризираат убедувајки го народот дека они барале реприза(поглупа работа од оваа од ТВ медиумите не можам да замислам):facepalm:. А па интернет медиумиве се трка за глпост кој ќе напише односно прекопира од друг медиум поглупа статиа.Во македонија има многу малку солидни медиуми кој се бројат на прсти.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Катарина Ивановска, и го „украде“ бившиот дечко на пејачката Каролина Гочева
http://www.bezpardon.mk/katarina-ivanovska-i-go-ukrade-dechkoto-na-karolina/
Како и кај нас не се појави некој Џокер за вакви медиуми, на сите ќе ни биде полесно, јас прв се пријавувам да му одлежам на дечкото затвор барем 2 години, ако треба и вајарство ќе научам и ќе направам споменик за него.

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Катарина Ивановска, и го „украде“ бившиот дечко на пејачката Каролина Гочева
http://www.bezpardon.mk/katarina-ivanovska-i-go-ukrade-dechkoto-na-karolina/
Како и кај нас не се појави некој Џокер за вакви медиуми, на сите ќе ни биде полесно, јас прв се пријавувам да му одлежам на дечкото затвор барем 2 години, ако треба и вајарство ќе научам и ќе направам споменик за него.
Моментот е ... и го "Украде БИВШИОТ!!!" дечко ... ај разбирам да и бил у моментов дечко , па да и го преземе , ама да и го украде бившиот ??? o_O

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.636
Поени од реакции
31.850
Од инфомациите за сите ,,ѕвезди" oд Survivor кои прв пати ги видов дека постојат, па сега секој втор ден го дрват како излегле без градник., како се сончале топлес на јахта, како пиеле вакво виски такво.

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Телевизија веќе не ни гледам зошто веќе со години го тапат истото па истото или ке гледаме филмови или серии кој 365 дена ги репризираат убедувајки го народот дека они барале реприза(поглупа работа од оваа од ТВ медиумите не можам да замислам):facepalm:. А па интернет медиумиве се трка за глпост кој ќе напише односно прекопира од друг медиум поглупа статиа.Во македонија има многу малку солидни медиуми кој се бројат на прсти.
Добро , само оно дел , кај што се лажат еден со друг ( давам пример : меѓу партиите ) тоа малку ке го променат у статиите , демек кој имал повеќе лајкови на фејсбук , кој имал повеќе народ на митинг , кој повеќе пуштал филмови отколку реклами на ТВ. Ова го кажувам бидејќи нема новости повеќе во земјава, или е црна хроника кој кого силувал , или политичка препуцаљка , како и спорот за името ( е со тоа го отупеа апла ! ). Порано бар со Чарли Чаплин и Мистер Бин ќе се насмеевме ...

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.232
Поени од реакции
3.838
На ваше барање сител телевизија одлучи да ги реемитува најновите епизоди од Лисјата ,Врбите и Волците!!! НЕ ПРОПУШТАЈТЕ!!! ЕКСКЛУЗИВНО САМО НА СИТЕЛ ТЕЛЕВИЗИЈА!!! :facepalm:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Јас гордо веќе 4 години 99.9% од времето не гледам телевизија :pipi:
Сериите немаа никаква врска туку едноставно не ја гледав поентата некој друг да ми одредува што кога да гледам кога си имам интернет тоест вести филмови реклами забава документарци и многу други работи се на едно место со големата предност што јас гледам што сакам кога сакам и како сакам....фак ју тиви

Член од
15 мај 2010
Мислења
286
Поени од реакции
332
Море изразиве :icon_mrgr: :rolleyes:
Кења мења.....
Не дека од некои од медиумите ми се кења ама ете сакам да напишам дека сите медиуми ми се исти.
Новинарите преминуват од еден медиум на друг,и ако не ми се допагал на претходниот медиум нема ни на овој.
Се поретко и поректко го пуштам телевизорот,а понекогаш се чудам и зошто воопшто некогаш сум го пуштала.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.180
Поени од реакции
18.255
И после нема да ги исмевале :) Еве одма ги приметија некои дечки од интернет...

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.518

И ова е добро :pos:
Кога „долга експозиција“ станува „голема експлозија“ :))

Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.092
А ова бе?
sitel.jpg

Значи прво насловот, па поднасловот, и на крај текстот содржински врска нема едно со друго - ранет со пушка на гробишта, па дома избоден со нож и на крај исплашен со истрели o_O Потоа начинот на изразување, пази молим те, скопјанецов СИ ЗАРАБОТИЛ убоди од нож :tapp: Па добро бре, можно ли е толку да се малоумни, значи човек со основно образование ќе ги воочи грешките.
Инаку стоеше до вчера линков, и пишав во тоа местото за коментар доле, нормално не го објавија, ама за среќа после 3 дена го тргнаа текстов.

M

Moon Child

Гостин
А ова бе?
Прегледај го приврзокот 48011

Значи прво насловот, па поднасловот, и на крај текстот содржински врска нема едно со друго - ранет со пушка на гробишта, па дома избоден со нож и на крај исплашен со истрели o_O Потоа начинот на изразување, пази молим те, скопјанецов СИ ЗАРАБОТИЛ убоди од нож :tapp: Па добро бре, можно ли е толку да се малоумни, значи човек со основно образование ќе ги воочи грешките.
Инаку стоеше до вчера линков, и пишав во тоа местото за коментар доле, нормално не го објавија, ама за среќа после 3 дена го тргнаа текстов.
Овие што објавуваат на сајтот на Сител не се нормални. 100 пати досега се смеам на глупостите нивни. Заработил убод, ЗАРАБОТИЛ еј...

Kajgana Shop

На врв Bottom