- Член од
- 6 мај 2018
- Мислења
- 1.140
- Поени од реакции
- 2.735
Тие најрадикалните панкерки пред сто години. Жената добила право да гласа.Кои се арните феминисти и што добро дошло од нив?
Тие најрадикалните панкерки пред сто години. Жената добила право да гласа.Кои се арните феминисти и што добро дошло од нив?
Tuka treba da e kraj na zenskoto prisustvo na olimpijadata i site zeni zaedno da bojkotiraat.Е па жени, толку од медаљи на олимпијада.
Преправајте се колку сакате, ЖЕНАТА си личи како манекенка 100%.
Каталонија Енрикез, трансродова манекенка, дисквалификувана е од изборот за Мис на САД.
![]()
Таа рекла дека ѝ било чест да биде дел од натпреварот и дека е дисквалификувана бидејќи не биле подготвени за жена како неа.
Никогаш нема да биде жена.Преправајте се колку сакате, ЖЕНАТА си личи како манекенка 100%.
Што треба да направи за да биде жена?Никогаш нема да биде жена.
Неможе ништо да направи, невозможмо е.Што треба да направи за да биде жена?
Да ја најде магичната ламба и да посака желба да биде жена.Што треба да направи за да биде жена?
Честитки од срце! Браво и само нека продолжи кон остварување на повеќе победи. Се надевам дека ќе ја видиме и на олимписки игри еден ден за повеќе репрезентација на нашата транс заедница.
Lia Thomas, a 22-year old transgender swimmer at the University of Pennsylvania, has been shattering women’s records at the school.
Before her transition, she competed for three years at Penn as a man, named Will Thomas.
At a meet including Princeton and Cornell on Nov. 20, Thomas had a 1:43:47 time in the 200-meter freestyle and 4:35:06 in the 500-meter freestyle.
Прегледај го приврзокот 315388
И така на олимписките игри во антиката учествувале само мажи, трансформерсите само ќе ги вратат работите на свое место.Честитки од срце! Браво и само нека продолжи кон остварување на повеќе победи. Се надевам дека ќе ја видиме и на олимписки игри еден ден за повеќе репрезентација на нашата транс заедница.![]()