...................................................................................................................................................................................................................................................................................................
ПОЧИВАЈ ВО МИР ТОШЕ...
А нели е подобро дa игнорирaш, отколку дa вреѓaш?
Ако одделиш неколку зборови од мислата, тогаш мислата добива друго значење.
Смртта е најексплоатираната тема во уметностите и сите сме смртни.
Колку е тешко да се поврзе здраворазумски ова без да се коваат теории на заговор?
Па да, посензационално е веројатно чувството да бидеш сам свој Шерлок Холмс, отколку да го читаш Артур Конан Дојл. Ама, од друга страна таа исфорсирана надмоќ е иста како онаа на вратар во рурална дискотека ...Луѓето го обожуваат сензационализмот. Башка сакаат да вткајуваат мистериозност во обични настани. Се осеќаат ко некои детективи обидувајќи се да ги решат загатките, да ги следат трагите итн.
Aко сите ги игнорираме членовите со кои не се согласуваме ондак форумот ќе се сведе на еден пост кој ја отвара темата и сите други после него го цитираат и му викаат
-Така е.
-Браво друже.
-Во право си.
-Потполно се согласувам.
--- надополнето: 10 јуни 2013 во 20:48 ---
.
Навидум е така. НАВИДУМ
Шоубизнисот и криминалот па нели не се толку многу далечни ... ?
Размисли.
Кој би дозволил покрај толку пејачи во Србија, Тоше да појди да одржи концерт, да ги донира парите и да закажи друг концерт. Немора да значи дека е сплетка на владата ? Има доволно јаки поединци. Ако размислиш добро ќе сватиш на кои поединци мислам.
Hence, еве некој дури одговори место мене.Зборувaм конкретно зa вреѓaње, според тебе нормaлно е некој кој не го познaвaш дa го нaречеш психопaт од причинa што не се соглaсувaш со неговото мислење?
Па да, посензационално е веројатно чувството да бидеш сам свој Шерлок Холмс, отколку да го читаш Артур Конан Дојл. Ама, од друга страна таа исфорсирана надмоќ е иста како онаа на вратар во рурална дискотека ...
Немој да го силиш, оти тој досега не покажа дека го разбира коцептот на иронија...Јас мислам дека дечкото треба да престане да збори на оваа тема, зошто не знае кој се е вмешан... А ако знае, нема вака јавно да збори.... И подобро да не ја шири многу веста на другите форуми, зошто колку повеќе открива толку полошо за него..
Немој да го силиш, оти тој досега не покажа дека го разбира коцептот на иронија...
Значи ова е деликатна тема Ставрогин. До сега сите што сакаа да зборуваат јавно за ова беа... кхм... оневозможени.... Само се грижам за неговиот живот....Немој да го силиш, оти тој досега не покажа дека го разбира коцептот на иронија...
Ми е страв да коментирам повеќе. Кога се случи несреќата (а ха, несреќа) јас бев во Хрватска. И плус загина еден ден пред мојот роденден. Коинциденција?Значи ова е деликатна тема Ставрогин. До сега сите што сакаа да зборуваат јавно за ова беа... кхм... оневозможени.... Само се грижам за неговиот живот....
Можеше тебе да ти се случи...Ми е страв да коментирам повеќе. Кога се случи несреќата (а ха, несреќа) јас бев во Хрватска...
Ќути.Можеше тебе да ти се случи...