- Член од
- 14 јануари 2008
- Мислења
- 4.251
- Поени од реакции
- 909
TPB одкога знам за интернет.
Ако нема таму, се обраќам на гугл.
Ако нема таму, се обраќам на гугл.
Далеку од најдобар. Тиње невидено.IPTorrents, најдобар!
This. Од каде најде инвајт?what.cd , waffles.fm , sceneacces.org , GFT , RevTT , passthepopcorn, BTN , PiratetheNet . Koj se razbira od torrenti znae za sto zboruvam.
Da ne bide neiskoristena pozivnicata za TorrentHR. Koj saka da ja dobie neka stavi skrinovi od 3 najdobri torrent trakeri koi gi koristi.
Затоа што не ти одговараат правилата бидејќи се строги... дека треба и да се сидува, а не само да се данлоадира.Далеку од најдобар. Тиње невидено.
Чекај, сакаш да кажеш дека IPTorrents е боље од TorrentLeech?Затоа што не ти одговараат правилата бидејќи се строги... дека треба и да се сидува, а не само да се данлоадира.
Кој останал подолго на IPTorrents знае зошто се најдобри... TorrentLeech е тешко срање за разлика од IPT, за Замунда ич пак да не зборам... катастрофа.
За жал слабо си направил споредба околу фајловите кој се прикачуваат на IPT...
Според мене ДА, имам и таму и таму акаунт. На TorrentLeech така ми стои акаунтот... тапа е :/ Ај те молам кажи ми што е подобро на TorrentLeech за разлика од IPT?Чекај, сакаш да кажеш дека IPTorrents е боље од TorrentLeech?
Иначе кај сите добри торент сајтови се сидува.
Koga si navistina zainteresiran za nesto mozes da najdes ma kolku tesko neka bide toa. Imaj rabota so vistinski lugje i se ke najdesThis. Од каде најде инвајт?
Не е важно, ако ти стои така можеш да ми го дадеш на мене! Иако последен пат кога имав акаунт, банираа после една недела ако си во минусСпоред мене ДА, имам и таму и таму акаунт. На TorrentLeech така ми стои акаунтот... тапа е :/ Ај те молам кажи ми што е подобро на TorrentLeech за разлика од IPT?
Samo za potsetuvanje, TL ima daleku postrogi pravila od IPT.Затоа што не ти одговараат правилата бидејќи се строги... дека треба и да се сидува, а не само да се данлоадира.
Кој останал подолго на IPTorrents знае зошто се најдобри... TorrentLeech е тешко срање за разлика од IPT, за Замунда ич пак да не зборам... катастрофа.
За жал слабо си направил споредба околу фајловите кој се прикачуваат на IPT...