Мене една работа не ми е јасна, без разлика дали профилов е вистински/лажен, ако е вистински оваа баеѓи запечена еЕ сеа, полседно време коа вртам некој женски профил од пријателки или рандом личност со public albums, фактички од сите слики забележувам некој пози, како е сликана цурата кој по обичај освен што е сликана по плејбој стил, туку и има еден тон профил пикчрс, или cover pictures ставено со маж и жена кој пенетрира во неа, што ја напалува зад лево уво, или женска со цицлаци, или пак некој маж, онака скоро и таквото што не го извал...
Сликите нејзини се во поза:
-Натртена
-Доги стајл
-Дупо напучен
-Муцкете во поза цицам до грло
-Цицки изваени, а неретко и по прслуци
-Гас натртен или цел момент на сликата го претставува нејзиниот ректален отвор со бутовите, на наши дупо нејзин запотен ...
-И ред други слики во поза од плејбој магазините.
И сеа си викам, шо ако машко онака, пишува, еве како чупето од овој пост што ми е цитиран. Стварно, онака, да речи “Секс брату, то е то“. Одма ќе му искоментира другар му “Иди бе бегај запек еден“ и 90 % од женската популација ќе го направи манијак, ќе го избегава ќе мисли овој само за секс запечен е и ништо повеќе не знае.
Па не дај боже да му текни, да се слика во поза слична како женските,сликан по боксерици, со малце поднардвен, и седнат во поза, готов за да го лизни во нечиј вагинален отвор, е тогаш сигурно од прво отвортање коментарот ќе излезе: МАНИЈАК, ЗАПЕЧЕН, СЕЛЈАК и такви слични зборови.
Значи од цело ова се дознава дека фактички ваквиот тип на жени, се крајно запечени