Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

Статус
Затворена за нови мислења.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
V

Vollstandig

Гостин
Инквизицијата е жива:

А типот, сликан со најголем крст, ама ѓаволот го следи.
Статуси:

Angel Gele Filkoski
NAJTESKA MUZIKA E RAPOT LESNO E DA NAPISES NARODNA PESNA!POCITUVAJ TE GO RAPOT NE E LESNO DA NAPISES PESNA!TREBA STVARNO DA SI OSTROUMEN!TOA E RASUDUVANJE NA EDEN MLAD COVEK!EBI NARODNA MUZIKA!

Angel Gele Filkoski
AJDE AJDE USTE NEKOLKU GOD I SE KE BIDE JASNO SITE TAJNI KE SE OTKRIAT KE DOJDE PRINCOT NA MIROT!OVOJ SVET E ZA BARDOVCI!AMA SITE POBUDALEA SITE SKRSNAA OD PATOT!NEMA NITU EDEN PRAVEDEN NITU EDEN DA GO BARA BOGA STRASNA RABOTA SME NIE LUGETO SEBICNI VKRAJ

Angel Gele Filkoski
majkati i preku kur od sobrakaj ke dojde u struga u raj! da imame seks u beskra!!na majkati i i preku picka od cekanje avtobus i metez dosta i e od skopski peder!ke dojde da ja ebame glutnica ke ja ebame kako bludnica sred ulica!!majkati izgorena po kur kako da izleguva od ludnica!na majkati i e kur od guzva majkati saka u priroda da vrsi nuzda!majkati e skopska kurva! saka mnogu kura!majkati ja saka mojata surla!na majkati da i go turam jas i nea u priroda fiskultura!POZDRAV DO SKOPSKITE PEDERI
Angel Gele Filkoski
bog dava sneg od milost ovoj pat ke vi dade ama ne mnogu kolku da se raduvate malku kako decana mali!kolku sto ste poslusni tolku sneg
--- надополнето: 20 февруари 2012 во 08:34 ---
И ова:

Angel Gele Filkoski

mosa e mosa aj srci peo e a srci peo mosa mosa mosa

aj srci peo aj srci peo ela mosa mosa

• На 2 луѓе им се допаѓа ова.

• Angel Gele Filkoski mosa e mosa e na leto ke kosam seno ke nosam aj srci peo aj srci peo mosa mosa mosa mosa mosa koza

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Глупо е што на крај ставаат v/p
Финтата е да не стават в/п на крај вака се знае дека не е сериозно :)
Да да тоа е финтата,на еден другар му дадовме предизвик да и стај на ѕид ''толку си грда што боље татко ти да те издркал у шоља''.И го постираше на ѕид без да знае она дека играме в/п али педерот одма и пиша дека е заебаницја (n)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom