Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

Статус
Затворена за нови мислења.

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
http://www.facebook.com/ajax/minifeed/remove_confirm.php?story_id=div_story_612691675_188341627182&profile_id=1169033100&story_key=5410056146323640514&story_type=63&handler=prof
Filip Snaga Josimovskihahahahahahaahhahahaha go nemase onoj ALI KEMAL PICKAROSOT toj ke mi se padnese hahahahaha XD

I just took the "Кој лик си од 1001 ноќ" quiz and the result is Ти си Бурхан.
Бурхан е добар човек како тебе.Строг си, не сакаш да ја загубиш фамилијата, сакаш сите најблиски да се околу тебе.. и многу попушташ..не му простувај на секој кој ќе ти направи лошо
Jas :D

Д

ДаркхарТ

Гостин
Sandra Eftova and Marija Aneva joined the group Време е да се плеснат Онур и Шехерезад :)))).
13 minutes ago · Join this Group

Маргица Дервишова, Toni Ristov and Katerina Cekovska joined the group Последниот Македонец Што Ќе Ја Напушти Државата Да Го Изгаси Светлото :).
18 minutes ago · Join this Group

Д

ДаркхарТ

Гостин
врв
колеж невиден :pos2::pos2::pos2:
Збори Скопски ако сакаш да живееш у Скопје,Ако не кој те еб......!!!!
http://www.facebook.com/group.php?v=wall&ref=share&gid=210734001419
читав тоа коментарите...кај и да е ќе испадне нова група "сите оние шо го имаат јадено стапот поради фејсбук " :pos2:

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.558
Поени од реакции
4.492
***** се придружи на групата Nikola Dekov za Cheerleader na Feni industry.

:хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха:

PROBAJ GO OVA OBAVEZNO: Pritisni GORE, GORE, DOLE, DOLE, LEVO, DESNO, LEVO,DESNO, B,A, ENTER i DESEN KLIK i ke se pojavat magicni krugovi! Edinstven nacin da gi trgnete e REFRESH na stranata..Stavete go ova na topik ako vi uspee!!

стварно успева :vozbud:

sickjoce

Ненормален
Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.233
Поени од реакции
338
Да сме се собрале 50000,100000...ние неможеме двајца за шах да се собереме!
:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom